Lifestyle

Sve ima svoju cijenu

Banner300


Seksi ili nakaradno: Ova žena želi imati najtanji struk na svijetu i spremna je umrijeti za njega!

Piše , Objavljeno

U nastojanjima da bude posebna i slavna u cijelom svijetu jedna je venezuelanska ljepotica odlučila od sebe napraviti karikaturu sa strukom opsega svega 50 centimetara!

aleira 3Aleira Avendano, 25-godišnji model iz Caracasa, svoju je punoljetnost dočekala kao i mnoge njezine vršnjakinje u Venezueli: u obliku prekrasne djevojke za kojom se okreće gotovo svaki muškarac na ulici. No, Aleira je ipak željela biti posebna i u svakom se pogledu istaknuti iz mnoštva ljepotica pa je krenula u misiju postizanja izgleda “pješčanog sata” kojeg odlikuju velike sise i guzica te uski strukić. Šest godina poslije definitivno može reći kako ju je takva metamorfoza proslavila, ali postavlja se pitanje je li to pozitivno ili negativno?!

aleira 1

Naime, Aleira već šest godina svakodnevno nosi vrlo uski korzet koji joj pritišće trbuh i vrši stalno preoblikovanje gipkih donjih rebara pa je njezin struk sada smanjen na opseg od nevjerojatnih 50 centimetara (što je čak upola manje od prosjeka)! Cilj joj je još više smanjiti tu brojku, a kako bi to postigla, mora nositi steznik čak 23 sata dnevno, a skida ga samo kako bi se malo odmorila i otuširala. Iako ju je u početku boljelo i nije mogla disati, sada se toliko naviknula da joj je korzet postao kao “druga koža” te ju tijelo počne svrbjeti čim ga ne nosi neko vrijeme. Aleira kaže kako je oduvijek voljela remenje i pritisak koji stvaraju tako da joj je ovaj način života zapravo idealan.

aleira 5 aleira 6 aleira 4

Doktori se naravno ne slažu s njezinim tehnikama te smatraju kako bi joj u budućnosti ovakvo ekstremno sužavanje struka moglo donijeti neke iznimno ozbiljne zdravstvene probleme, a pravo je čudo kako je Aleira još uvijek u prilično dobrom stanju. Ona tvrdi kako svakodnevno vježba i pazi na prehranu (samo bjelanjci, svježi ananas i malo mesa) te se osjeća fantastično, a priznala je i kako je osim korzeta za njen izgled odgovorno i nekoliko plastičnih operacija. Tako je tri puta povećala grudi, popravila nos i stavila silikone u guzu, a morala je obaviti i koju liposukciju. Konačni rezultat neki smatraju savršenstvom dok ju drugi pljuju da izgleda kao vanzemaljac ili transseksualac, ali glavno dok je ona zadovoljna… barem dok ne počne osjećati posljedice mučenja svog tijela!

TAGOVIaleira avendano ekstremno korzet model nakaradno seksi struk

Komentiraj