Lifestyle

Svi ćemo se dronirati

Banner300


Selfies su tako 2015., budućnost je u droniesima!

Piše , Objavljeno

Moramo priznati kako je selfie izdržao duže nego što smo očekivali (i kao ime i kao trend), ali napredak tehnologije na površinu izvlači neke druge, mnogo zanimljivije stilove!

OK, priča oko selfieja je trajala stvarno predugo i nama, kao i vama, treba nešto svježe, novo, originalno i zanimljivo. Ali kako pokrenuti trend fotkanja samoga sebe kada je već sve izmišljeno? Gledajući Renee Lusano i njezinu Instagram stranicu, poprilično lagano, a jedino što vam treba je dron i osnove koordinacije. Renee je tako postala poprilično popularna zahvaljujući svojim patentiranim droniesima, iliti snimkama koje kreira prilikom svojih putovanja i to uz pomoć klasičnih, malenih bespilotnih letjelica opremljenih GoPro kamerom.

 

Njezini dronieji počinju “sa zemlje” i to kadrom u kojem se još i vidi njeno lice, a onda se letjelica polagano diže otkrivajući kontekst i okolinu u kojoj se Renee nalazi sve dok ona sama ne postane samo točkica u daljini. Renee je prvi put skužila kako je na tragu nečeg zanimljivog kada je droniejem snimila majanske ruševine u Belizeu, a od tada je razvila svoj stil i unikatni način kako prenijeti svojim prijateljima i fanovima doživljaje sa putovanja.

A video posted by W R E N E E . C O M (@wrenees) on

 

A video posted by W R E N E E . C O M (@wrenees) on

Naravno, upravljanje dronom nije toliko jednostavno pa je Renee do sada “potrošila” četiri komada, koji su se ili pokvarili ili srušili, a ona sama priznaje kako ponekad zna biti muke s njima prilikom putovanja jer tegliti svu tu elektroniku preko granice nije najjednostavniji zadatak, pogotovo kada ideš u države poput Rusije. No ova je mlada avanturistkinja uvjerena kako je na tragu nečega što bi moglo postati novi veliki medijski trend i isfuravati će taj stil što duže bude mogla, a valjda će uskoro doći vrijeme kada ćemo si svi moći priuštiti dronove i rokati dronieje. S druge strane, kada bolje razmislimo, to svakako ne bi bilo poželjno jer kaos koji bi nastao… ufff… bojimo se i pomišljati na što bi ženski WC-i u klubovima izgledali!

TAGOVIdron dronie društvene mreže Instagram renee lusano selfie

Komentiraj