Lifestyle

Napokon!

Banner300


Slušalice koje izgledaju kao vilenjačke uši su ono što smo čekali desetljećima

Znamo kako postoji ekipa koja otkida na vilenjake i ide toliko daleko da si čak i operiraju uši, a ovo se čini kao mnogo bezbolnija i jeftinija varijanta.

Piše , Objavljeno

Od kada je Peter Jackson svojom trilogijom Gospodar prstenova (i ona tri Hobita koja najradije ne bismo spominjali) unio nov dašak svježine bićima iz svijeta fantasya, ekipa posebno luduje za jednom rasom: vilenjacima iliti elfovima. A tko i ne bi?! Na kraju krajeva, radi se o predivnim i gracioznim primjercima duge kose i nježnog pogleda koji pažnju posebno plijene istaknutim šiljastim ušima. Bilo je čak i onih ekstrema koji su operirali svoje ušne resice kako bi izgledali kao vilenjaci, a sigurni smo kako im to nije bila najpametnija odluka u životu, pogotovo kada se uračunaju faktori kako takva operacija sigurno nije bezbolna i košta popriličnu svotu love.

slušalice 2

Kinezi su pak došli na ideju kako riješiti ove dvije mane kod vilenjačkih ušiju, a uz to su ih napravili i donekle funkcionalnima. Naime, model slušalica Spirit E666 tako dolazi s nastavkom koji se zatakne za uho te daje prepoznatljivi izgled vilenjaka. Koštaju svega 99 yuana iliti oko 100-tinjak kuna što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti, ali sudeći po fotkama, ovo se ulaganje itekako isplati. Naravno, sumnjamo kako to izgleda ovako dobro i u stvarnosti, pogotovo jer nastavci dolaze u samo jednoj boji koja gotovo sigurno neće biti kompatibilna s bojom kože onoga tko ih nosi, a sumnjamo i kako je kvaliteta izvedbe na nekoj visokoj razini, ali za tu paricu nas nije briga.

slušalice 5 slušalice 4 slušalice 3 slušalice 1

Na žalost, teško je očekivati kako će se ovaj proizvod u dogledno vrijeme moći pronaći na Zapadu, ali uvijek ostaje opcija narudžbe preko kineske online mega-trgovine Taobao. Što će vam stići ako ih naručite, ne znamo, ali vjerujemo kako neće biti otrovno i barem će malo podsjećati na ono što ste naručili!

TAGOVIelfovi šiljaste uši slušalice Spirit E666 usi vilenjaci

Komentiraj