Stil

ova obleka je silna

Banner300


Adidas izbacio novu Star Wars kolekciju

Tradicionalno okrenut sportu i samo sportu, adidas se geekizirao kolekcijom koja pokazuje originalnost kakvu ova galaksija još nije vidjela. Spremite se za novi nastavak Star Warsa.

Piše , Objavljeno

adidas Star Wars

adidas Star Wars


Iz daleke galaksije dolazi savez toliko masivan da je Jabba the Hutt prema njemu mala beba. S obzirom da se suradnja adidas Originalsa i LUCASFILM LTD-a pokazala turbo uspješnom i napalila sve one koji su odrastali uz legendarne likove iz franšize (naravno, mislimo na prvi dio trilogije), došlo je vrijeme za novu adidas Originals Star Wars kolekciju proljeće/ljeto 2011.

Kolekcija je podijeljena na dva dijela:Select Pack, čiji se dizajn usko veže upravo uz određene likove iz franšize, te Direct Pack, koji posredno spaja galaksiju sa sportom i pop kulturom. A da nije riječ o krpicama rezerviranima samo za geekove koji spavaju isključivo na Millenium Falconu, dokazuje i to da urbana kultura ponovno igra veliku ulogu u dizajnu, s naglaskom na cijelu seriju outfita inspiriranih njujorškim Knicksima i hip hopom.

Hardcore fanovi možda će ostati mrvicu razočarani jer ove sezone nema toliko dramatičnih komada (ako se sjećate crnog “wannabe Darth Vader” hoodija s plaštom na leđima – ako ne, guglajte), dok će ostali biti sasvim zadovoljni tenisicama, ručnicima, torbama i trenirkama na kojima se više-manje suptilno prikazuju motivi Star Warsa. Taman za velike dečke koji još briju ovu spiku.

S obzirom da je prije otprilike pola godine u Zagrebu otvorena nova prodavaonica adidas Originals store (Bogovićeva 1a), jedina u Hrvatskoj i regiji, kolekciju ćete moći vidjeti i kupiti iz prve ruke. May the Adidas be with you.

Adidas Originals

TAGOVIadidas odjeća sport star wars tenisice

Komentiraj