Stil

RiRi donosi taj money money

Banner300


Rihanna donijela masne pare Pumi, najavila i futurističku kolekciju

Piše , Objavljeno

Sve što Rihanna dotakne postaje zlato. Osim Chrisa Browna. On je još uvijek govno.

Pred kraj 2014. godine, Puma je najavila Rihannu kao ambasadora branda te kreativni direktor sportske opreme za žene. U samo godinu dana, “pumice” su postale prodavanije, dijelom zahvaljujući suradnji s Rihannom i njezinom takeu na suede creepersice. Poznamo čak i neke hardkor repere i metalce koji su rekli da bi kupili tu tenisicu.

Zarada Pume u četvrtom kvartalu 2015. godine je nadišla sva očekivanja sa 975 milijuna dolara – što je značajan porast od 17.1 posto u odnosu na četvrti kvartal 2014. godine. Naravno da u tim brojkama ima i Usain Bolta i Arsenala, a ove godine bi brojke mogle biti i još jače jer EURO 2016 kuca na vrata, a i Rihanna je predstavila novu kolekciju nazvanu Fenty na New York Fashion Weeku.

Rihanna je s kripersicama s puta maknula naslanjanje na prošlost, a sada je izabrala futuristički dizajn za svoju novu kolekciju s Fenty tenisicama. Prozračno gornjište, plastična pojačanja sa strane za veću potporu stopalu i produženi “jezik” i peta izgledaju kao savršen dodatak Milli Jovovich u Petom Elementu, a sigurni smo da će ove tenisice savršeno izgledati i na ljepotici s Barbadosa.

 

CEO Pume Björn Gulden je izjavio kako Rihanna itekako može prodavati tenisice te da je Puma možda otkrila nešto dosad neviđeno u segmentu za žene.

 

Puma je otkrila pomalo zapostavljeni dio sportskog tržišta, a nedavno su dali i bogati sponzorski ugovor Kylie Jenner pa pretpostavljamo da će žene i djevojčice i “nisam djevojčica, a nisam još ni žena” biti zadovoljne s Puminom obućom.

TAGOVIpuma rihanna tenisice

Komentiraj