Lifestyle

Banner300


Što čini dobar dick pic (i postoji li uopće dobar dick pic) – upitali smo pripadnice ljepšeg spola

Piše , Objavljeno

Penisi su čudna sorta. Velika većina žena ih voli, ali ih ne vole baš gledati. Nisu preatraktivni. Zašto onda uopće fotografirati dijelove svog tijela za koje nisi siguran da ih netko želi vidjeti? A ono… Zato što možeš. Tehnologija nas je dovela do hiperseksualizacije, prije nije bilo fotografija penisa jer si morao biti spreman da će ti lik koji razvija FUDŽI filmove vidjeti sve što si ufotkao.

9032a934-3df7-4527-bb2f-58dbe3c0205d

Čak i ekspanzijom interneta i jeftinih digitalnih fotoaparata – bilo je previše tlake oko slanja za malo meda.

Pa evo – živimo u vrijeme kada je dick pic ušao u svaki jezik pa smo odlučili analizirati taj fenomen.

Realno, većina muškaraca ne zna što radi kada su u pitanju fotografije njihovih malih istraživača. Kada ih fotkati i kako? Koji kut? Kada ih poslati? Tko će to još vidjeti osim osobe kojoj je namijenjeno? Mi smo se isto nasukali na ova teška pitanja. Kako riješiti sve naše nedoumice?

Vrlo jednostavno, za pomoć smo upitali osobe koje primaju te loše ufotkane kitografije – žene! Ove slobodoumne dame znaju što žele, a uglavnom ne žele fotku tvog Stojka Vrankovića ako ju nisu tražile. Neizmjerno su nam pomogle i u znak zahvale im nikad nećemo poslati dickpic.

Pitanja su sljedeća:

Jeste li ikad dobili dick pic? Je li bio neželjen ili dogovoren? Kako izgleda dobar dick pic? Biste li ikad pristigli dickpic pokazali prijateljicama?

Pa počnimo!

Dobila sam dick pick. Par puta je bio neželjen, smatram to seksualnim uznemiravanjem jer je to nešto što nisam tražila. Ako žena ne traži dick pick i razgovor ne ide u tom smjeru smatram da ga tad ne bi trebala ni dobiti. Ne znam kako izgleda dobar dick pick i ne bih ga pokazala prijateljici.Dunja (24)

 

Dobila sam dick pic i bio je totalno poželjan jer je bio od dečka s kojim sam bila u vezi i bio je za vrijeme jednog opakog sekstinga. Nakon prekida prvo sam obrisala sve zajedničke fotke, a ovu sam teškom mukom zadnju obrisala.

Dobar dic pic je onaj kojeg poskrivećki pogledaš za vrijeme radnog vremena i jedva čekaš da se nađeš s osobom koja ti ga je poslala.

Dick pick nikad ne bih pokazala frendici jer nije okej. Vjerojatno bih joj spomenula da mi je poslao, ali bilo bi mi čak malo čudno da je frendica želi vidjeti.Helena (26)

Screenshot at kol 09 12-26-15

Dick pics…ah. Sve ih dobijemo, a nitko o tome ne priča. Nema lošeg dick pica, ima onih koji pripadaju dobrim komadima što je sasvim zabavno, a ima i onih koje dobiješ nenadano, od ljigavaca i kripera, ali i oni su super jer ih pokazuješ frendicama i onda urlate od smijeha.

Tak da, frajeri, budite sigurni da će vaše dikove najvjerojatnije vidjeti još koja prijateljica, gej prijatelj, pas, mačka, a možda čak i pijana susjeda s trećeg kata koja je usamljena, a vaša je djevojka/frendica s povlasticama jako empatična. Jeste li zbilja spremni na to?
Zbilja?

Najbolji dik pik je kraj upaljača da možeš procijeniti o kolikom se radi. Najtužniji dik pik je onaj koji gledaš na netu, umjesto da ti dođe na tvoj telefon.Dubravka (29)

Primila sam dick pic i da, bio je neželjen i neočekivan.

Dobar dick pic izgleda realno, fotkan je na dnevnom svijetlu ili pod dobrom rasvjetom, a uglavnom takvi nikad nisu… To je ono kao kad ti netko da sladoled, ali da ti jedan liz pa te samo narajca. Pokazala bi frendici ako sam ga primila od random, nebitnog lika. Nikad ne bih pokazala bilo kakvu intimnu fotku frajera do kojeg mi je stalo…

Mislim da bi ga dick pic cura trebala zatražiti i tek ga tada primiti jer se inače sprdamo iz takvih fotki i sigurno ga nećemo radi fotke više željeti.Tajana (27)

Screenshot at kol 09 12-25-18

 

Nisam nikada dobila dick pic jer sam na vrijeme presjekla komunikaciju koja je išla u krivom smjeru (imala sam dečka, a ovaj navalio ko sivonja).

Ne mogu zamisliti kako izgleda dobar dick pic, pošto me baš ne pali takva varijanta izazivanja pohote. S druge strane, i da dobiješ dick pic od 30 cm i da dobiješ od 15 cm, isto ti je kad je ionako upitno koliko dobro barata s alatkom i kakav je u seksu.

Ne bih pokazala ništa prijateljci, te stvari strogo držim za sebe. Ne moraju svi sve znati. 

Mislim da bi žene trebale tražiti dick pic jer je to kod nekih žena (tih koje bi i tražile) možda direktan prolaz, a kod nekih drugih (poput mene) to može biti raspad cijelog sistema … – Danijela (30)

I tako, momci dragi… Jeste li naučili nešto iz ovoga? Ako niste, evo jedan cheatsheet da budete spremni AKO VAS NETKO ZATRAŽI DICK PIC.

7 zlatnih pravila za dobar dick pick

1. Budi siguran da to druga osoba želi vidjeti.

Kako ćeš to znati? Tako da te osoba to direktno pita! Čak i ako ona tebi šalje (polu)gole fotke, ne znači da ju lože fotografije penisa. Šalji samo ako te pita!

2. NIKAD NE SLIKAJ JAJA!

Ne izgledaju dobro, ili su dlakava, ili smežurana i samo odvraćaju od onog što želiš da gospođica vidi. Pa zove se DICK PIC. Ne DICK AND BALLS PIC.

3. Samo čvrsto.

Ne moramo puno o ovom.

4. Daj malo konteksta

Ako uslikaš samo penis i ništa se drugo ne vidi na slici, izgledat će kao usaftali hot dog odbačen na suncu. Neka ti vidi još neki dio tijela, ruke, trbuh, facu, bilo što… Hot dog nikad nije napalio nikoga.

5. Osvjetljenje je mama

Bez dobrog svjetla nemoj ni fotkati ništa. Dnevno svjetlo je najbolje, ali ako su baš sitni sati kad ste oboje napaljeni, kamere u pametnim telefonima loše funkcioniraju u situacijama s malo svjetla pa bi ti malo teorije fotografije moglo pomoći. Upali neku lampu, usmjeri ju da te grije tamo gdje sunce ne sije, eliminiraj sjene. Potrudi se. Ona je toga vrijedna. Fotka jel. Ne dijeliš svoju muškost prečesto sa svijetom.

6. Budi spreman da će možda još netko vidjeti tvoju fotku

Većina žena će čuvati eksplicitne fotke za sebe, pogotovo ako si muškarac do kojeg joj je stalo (vrati istom mjerom, nemoj pokazivati okolo fotke koje su ti pristigle). Ali postoji šansa da će ih podijeliti s nekim.

Ako te to plaši, nemoj slati. Ako te plaši da će netko pričati o tvom penisu, prekini odmah. Ako te to loži, samo šalji.

7. Pazi na pozadinu i editiraj pametno.

Bez obzira je li htjela dobiti tvoj dick pic ili ne – pogledat će ju više od jednom. Baš kao i sa gledanjem filmova – na prvo gledanje se fokusiraš na bitno, a kasnije uočavaš detalje (i propuste). Isto je i sa dick picovima. Tako da – makni tu odjeću s poda (ili ju izreži s fotke). Ne želiš da u pozadini vidi fluffy roze papuče koje si ukrao vlastitoj majci – neće te shvatiti ozbiljno. U pozadini na TV-u je emitiranje saborske sjednice? Big no no. Pazi na svoj okoliš.

A za editiranje – nemoj pretjerivati s filterima, ispast ćeš narcisoidan. Kada slikaš svoje spolne organe, trebaš ciljati na organski look, bez puno dotjerivanja. Neki suptilni filter može nadoknaditi nedostatke tvoje kamere ili tvojih fotografskih sposobnosti, ali nemoj pretjerivati.

I jedan bonus savjet:

Jedan dick pic je dovoljan. Vjeruj nam. Ako želi vidjeti malo više, neka dođe u posjet.

TAGOVIdick pic muško ženski odnosi savjeti seks sexting

Komentiraj