Lifestyle

take notes

Banner300


Što sve žene žele u seksu, a možda ti ne žele reći

Piše , Objavljeno

Seks nije igra gdje postoje pravila koja uvijek vrijede i jednaka su za sve situacije i osobe. Koliko ljudi, toliko mišljenja, toliko različitih seksualnih preferencija i maštarija. Ono što je palilo kod bivše, novoj curi može biti totalno bezveze i opet si na početku.

Razgovor i ponavljanje su recept za uspjeh u krevetu sa svakom novom partnericom. Osluškuj, pitaj, promatraj, uči i prilagodi igru.

via GIPHY

Bez obzira što je svaka osoba individua sa svojim željama, postoje neke stvari koje većina žena želi od muškarca, ali vam to možda neće reći jer je mnogima, pogotovo u novom odnosu, neugodno otvoreno i iskreno razgovarati o tome što točno žele ispod plahta. Zato smo tu mi, tvoji šaptači u krevetu. Glasnogovornici nezadovoljenih žena.

Ok, prestajemo. Ako želiš da si joj dobar, kreni raditi ovih 5 stvari. Odmah.

Budi  malo…vokalniji. Baš kao što ti voliš slušati svoju djevojku kako stenje kada radiš nešto što joj jako odgovara, tako i žene vole slušati kako vokaliziraš svoju reakciju kada posebno uživaš u stvarima koje ona radi. Stenjanje, pokoja riječ odobravanja, pa čak i pohvala su dobrodošle, mrtva šutnja nije.

Većina žena ne svršava samo od penetracije. Štoviše, statistike nam govore da čak 70% žena treba stimulaciju klitorisa da bi došle do orgazma. Osim ako se ne nalazite u određenoj pozi gdje se penis ili zdjelica trljaju o njega, sama penetracija neće je natjerati da svrši. To nikako ne znači da u penetraciji ne uživa, već da ona sama nije dovoljna zato pri svakom seksu pažnju posveti stimulaciji klitorisa.

Ne krati vrijeme na predigri. Svi znamo da  prosječan seks, kad je samo penetracija u pitanju traje između 4 i 8 minuta. Poprilično kratko i daleko od priča koje inače čujemo. Ako ne želiš da priča o tebi kao liku koji obavi stvar za 5 minuta, u seks uključi i predigru, međuigru i svakakvu igru koje se možeš sjetiti. Ona će biti sretnija, a odgađanje orgazma cijelu stvar čini još uzbudljivijom, a sam orgazam intenzivnijim.

Kontakt očima podignuti će ukupan doživljaj na viši nivo.  Jasno je, gledanje oči u oči intiman je trenutak. Ali tako je i seks. A dobar seks je onaj u kojem su obje strane uživljene u njega, jedno u drugo i u kojem zajedno uživaju u čitavom iskustvu. Ako gledaš u zid ispred sebe ili samo u  njene grudi, to je pretjerano ne napaljuje i govori kako se u biti ni ne želiš s njom seksati već samo želiš seks. Gledanje partnerice u lice i promatranje kako mijenja izraz lica posebno je napaljujuće i čini čitav seks intimnijim.

Budi perverzan. Ovo je malo kompliciranije jer razina perverznosti koju žele u krevetu ovisi od osobe do osobe. dok će jednoj ženi perverzan seks biti onaj s upaljenim svjetlima, druga će imati čitav ormar igračaka. Najčešće joj razinu perverznosti nećeš pročitati u očima, a mnogima će o tome biti neugodno razgovarati. Najbolji način da otkriješ koliku količine perverzije u krevetu želi je da krećeš s malim stvarima i gledaš i osluškuješ reakciju. Žena će ti jasno dati do znanja što joj se sviđa, a one samouvjerenije ti i pokazati.

Ako ove stvari već nisu sastavni dio tvoje seksualne rutine, uvedi ih. Biti će ti zahvalna. A i ti nama.

via GIPHY

 

TAGOVIseks što žene žele

Komentiraj