Lifestyle

the rock čini čuda

Banner300


Tko bi rekao – najprodavanija tenisica 2017. godine je Under Armourova suradnja s The Rockom

Piše , Objavljeno

Sve što Dwayne Johnson dotakne, pretvara se u zlato.

Brzi i žestoki osmica ruši sve rekorde, a i The Rockova tenisica za Under Armour se prodaje kao luda. Naaaay, rasprodala se kao luda. U 24 sata je rasprodana prva pošiljka Project Rock Delta modela, Under Armour je još jednom izbacio tenisice, ali su i one rasprodane vrlo brzo. Ništa više od punjenja skladišta, svatko tko se uspio dokopati para sada posjeduje vrijedan komadić povijesti tenisica – iako je sve to prefriško da situaciju tako doživimo. Kolekcionari će keširati ogromne pare da se domognu ovog modela.

Screenshot_26

Prozračni mesh, konstrukcija bez šavova, viši model koji osigurava stabilnost gležnja, amortizacija u obliku Under Armourove tehnologije Charged Cushioning… Ne može biti loše. Ovo je tenisica za sve sportove, tenisica za teretanu koja će preživjeti i crossfit session i košarkaški “3 na 3”, tu vidimo razlog uspjeha. Nije ovo ništa novo, Nike je izbacio tenisice za cross-training još u devedesetima, ali UA je ubacio The Rocka u čitavu jednadžbu, a ta jednadžba im je donijela bogatstvo.

Tako Under Armour sve više i više postaje brand na koji konkurentski proizvođači sportske opreme moraju računati.

The Rock je najavio na svom instagramu da nova kombinacija boja stiže u trećem kvartalu ove godine. Mi više volimo runner modele kao što su Pume i Diadorke iz 90-ih pa ćemo ove prepustiti nekom tko više voli lik i djelo napucanog kečera.

Screenshot_25

TAGOVIdwayne johnson tenisice the rock under armour

Komentiraj