Lifestyle

zanimljivo...

Banner300


Utakmica ili seks? Istraživanje pokazalo što je muškarcima bitnije

Piše , Objavljeno

Fotografija:MinDof,Shutterstock

Aplikacija za upoznavanje Plenty of Fish provela je anketu s više od 1500 slobodnih ljudi kako bi otkrila koliku ulogu sport ima u životu pojedinca, a neki od odgovora bili su prilično iznenađujući.

Istraživanje je uključivalo razna pitanja po principu “would you rather” gdje se od ispitanika tražilo da odluči između dvije opcije.

Među stvarima koje je istraživanje pokazalo je da bi se čak 1/3 ispitanika odreklo pive i vina prije nego sporta. S obzirom na to da alkohol i utakmice, posebice nogomet, obično idu ruku pod ruku za većinu obožavatelja, ovo je bio dosta težak izbor.

Također je otkrilo da će se jedna trećina ispitanika radije odreći svoga mobitela nego odustati od gledanja svojih omiljenih timova.

Međutim, ima nade! Skoro 60 posto anketiranih pojedinaca izjavilo je da bi radije išlo na dejt nego na sportsko događanje … No, sad dolazimo do zanimljivog djela.

Anketa je otkrila da muškarci imaju dvostruku vjerojatnost (58 posto) od žena (27 posto) da odaberu gužvanje plahta prije gledanja tekme (iako je 30 posto muškaraca priznalo da bi ostavilo tekmu na televiziji). Pedeset dva posto samaca je otkrilo je da bi se radije mazilo nego išlo na utakmicu, a pazi ovo… 10% više muškaraca od žena bi se odlučilo za maženje!

via GIPHY

Znači li ovo da je fotka s naslovnice samo mit? Jesu li muškarci veći romantici? Ili su se uloge promijenile?

TAGOVIistraživanje seks sport utakmica