Lifestyle

witness the fitness

Banner300


Vježbaj kao Chris Hemsworth – njegova aplikacija će te pretvoriti u Thora

Piše , Objavljeno

Većina glumačkih superzvijezda koji nose ime Chris su fitness ikone – Pine, Evans, Pratt i Hemsworth, a posljednji od njih je odlučio približiti putovanje do tog tijela i nama običnim smrtnicima.

Chris Hemsworth već 8 godina utjelovljuje jedno od najvećih nordijskih božanstava, ali i superjunaka Thora – što znači da mora ostati u zavidnoj fizičkoj formi… paaaa… cijelo vrijeme! Tijekom godina je stekao određeno iskustvo te znanja o fitnessu i prehrani (a može platiti i tim stručnjaka) pa ih je odlučio zapakirati u novu aplikaciju koja se zove Centr.

Nismo ju isprobali, ali možda hoćemo na službenim mobitelima u svrhu članka, ali ovo zvuči kao vrlo vrijedan resurs kojim ćemo možda jednom dosegnuti formu hollywoodske zvijezde s A-liste.

“Cilj mi je bio izgraditi program koji će se riješiti nagađanja i izgovora vezanih uz trening, prehranu i dobar život.”

Aplikacija će se moći lagano prilagoditi svakom, a nudit će treninge joge, intervalne treninge visokog intenziteta (HIIT), boksa, treninga snage i mješovitih borilačkih vještina. Tu su i planovi prehrane te informacije vezane za hranu, a unutar aplikacije će doći i vođene meditacije. Zvuči kao kompletno pakovanje jer većina aplikacija je toliko raščlanjena da biste za sve ovo navedeno trebali barem 5 ili 6 različitih appova. Tim koji je radio na aplikaciji uključuje i Navy SEAL trenera, hollywoodskog kaskadera, organskog farmera, MMA trenera, veganskog bodybuildera i vrhunskog kuhara. Bila bi veća fora da se Chris Hemsworth deklarira kao sve to odjednom pa da uhvate u laži i da dobijemo neke juicy hi-tech drame, ali i iskrenost je u redu, dok god imamo priliku živjeti zdravo.

Naravno, ovo kompletno pakovanje nije jeftino. Iznosi 96 dolara na godinu ili 16 dolara mjesečno ako se odlučite na taj model plaćanja. Cijena nije malena, ali zvuči kao ulog u budućnost. Da skupite sve ove informacije sami, trebalo bi vam puno više vremena, a teško je u današnje vrijeme na internetu zaključiti što je ispravno, a što nije. Ovako imate definitivnog pomagača u postizanju svojih ciljeva. I ne, Thor nas nije platio – ali nas je odavno kupio svojim pristupom fitnessu i jedan nam je od fitness uzora kojima se divimo dok jedemo kutiju Domaćica. Integralnih naravno, samo zdravo!

Ako nas šef odluči podvrgnuti ovim hollywoodskim programima, javimo vam kako je prošlo! Osim ako umremo na prvom treningu. Što bi se i moglo dogoditi.

TAGOVIbodybuilding Chris Hemsworth fitness izgubiti kilograme prehrana Thor zdrav život zdravlje

Komentiraj