Lifestyle

sesi kao thor

Banner300


Vježbao kao Chris Hemsworth 90 dana, transformirao se, a onda i upoznao Thora glavom i bradom

Piše , Objavljeno

Budi kao Thor. Ali ne onaj iz Endgamea sa škembom.

Inače nismo neki od “pratim tog i tog Youtubera”, ali ovaj gospodin znan kao Eric Conover si je zacrtao da će trenirati tri mjeseca baš kao i Chris Hemsworth.

Možda ste primijetili i kod nas i na drugim stranicama kako je Hemsworth postao oličenje moderne muške fit figure, a pisali smo i o njegovoj aplikaciji Centr koja je skupa – ali obećaje rezultate na polju fizičke, ali i mentalne spreme.

Tako se Conover pretplatio na Centr i postavio si je izazov od 90 dana vježbanja i prehrane kao Hemsworth. Svojim trudom (i viralnim videima) je uhvatio i Hemsworthovu pažnju pa su imali i zajednički trening. Sasma zanimljivo.

.

Kaže kako mu je početni plan bio izgradnja mišićne mase i kako je nemoguće izgraditi mišiće ako gladuješ. Iako je izgradio definiciju i masu na kojoj bi mu brojni ljudi zavidjeli, još uvijek jede hrpu hrane. Kaže da mu prehrana nikako nije dosadna te da eksperimentira s obrocima iz aplikacije umjesto da se drži starih, dosadnih pilećih prsa.

Njegova transformacija dovoljno govori. I ne, nemoj sumnjati. Nije photoshop. Baš kao i svaka promjena, treba truda, rada i vremena. Nema shortcuta.

Screenshot_17

Ako ne uživaš u onom što jedeš (i radiš), teško da ćeš se toga držati. Nađi nešto što te veseli. Centr je možda prvi korak u tom smjeru. Ne reklamiramo ništa, ali smo jako znatiželjni i samo što si ne kupimo godišnju pretplatu. Mjesečno je 19.99 dolara, a godišnje 119.99 (u pola cijene praktički). Vidjet ćemo. Ljeto je iza nas, ali treba biti spreman cijele godine, nikad ne znaš kad će doći vrijeme za skidanje.

Centr službena stranica

TAGOVIcentr Chris Hemsworth fitness forma lifestyle zdravlje