Lifestyle

kako da ne zezneš u startu

Banner300


Zašto žene vole muškarce s tetovažama i kakve tetovaže vole

Piše , Objavljeno

Tetovaže su ne tako jako davno imale poprilično negativan ugled i konotaciju no ovih dana, one su ne samo prihvaćene već i poželjne služeći kao jedan od načina ilustriranja tko ste, što vjerujete i što želite.

Zato, kada odlučujete o novim umjetničkim djelima za vaše ruke, ramena, leđa, prsa i noge, možete koristiti svoje tijelo kao platno. Tetovaže ne funkcioniraju samo kao osobni stejtment već kao način da to tko ste i što ste komunicirate s drugim ljudima, uključujući i potencijalne partnerice.

Nova studija otkrila je što žene stvarno misle o muškarcima s tetovažama i potvrdila da svježa tinta zbilja hvata pažnju dame. Navodno, žene muškarce s tetovažama gledaju kao “veće” muškarce jer su one pokazatelj viših razina testosterona. U studiji žene nisu ocijenile tetovirane muškarce kao atraktivnije, ali jesu kao osobe boljeg zdravlja, agresivnije, dominantnije i “muškije”.

Istina, svaku ženu privlači nešto drugačije na muškarcu i tetovaža vam neće automatski garantirati i uspjeh, ali za žene kojima su one privlačne doimati ćete se kao cool, moderan i otvoren lik. Također, tetovaže otkrivaju dio vaše osobnosti i odličan su conversation starter. Svaka tetovaža povlači pitanje i što ona predstavlja, zašto si je stavio, kada i sl. kroz što dame imaju priliku vidjeti do kojih vrijednosti muškarac drži ili oko čega je strastven.

people-2568975_1920

Poznato je da su muškarci više vizualni kada traže partnericu, dok su žene često zainteresirane za ono što se događa iza scene, u kutu čovjekovog uma i što više može o vama čim prije saznati, prije će odlučiti je li zainteresirana.

Nedostatak tetovaža vjerojatno vam neće odmoći prilikom nalaženja partnerice, ali ako već želite ukrasiti tijelo, evo nekoliko savjeta na što komadi navodno padaju pa uvrstite i to u jednadžbu.

Nemoj stavljati tetovažu koja je predoslovna. Imena su pomalo lame, a citati nisu ništa drugačiji od ženskih selfija u wc-u sa quoteom Marilyn Monroe koji ona u većini slučajeva nikad nije ni izrekla. Potrudi se malo oko te tetovaže koja će je natjerat da se zainteresira i postavi pitanje. Što manje zna, više će nastojati otkriti. Ne samo da to potiče razgovor, ali kada imaš tetovažu koja nije izravna, stvaraš priliku da ponudiš potencijalnoj partnerici uvid u način na koji si došao do dizajna, zašto je važno i kako odražava tko si ili tko si bio u datom razdoblju tvoje prošlosti.

Izdvoji više novaca. Bez obzira jesi li skinuo fotku s neta ili je sam nacrtao, bitno je kod koga radiš tetovažu. Osim ako svoju priču ne želiš započeti sa: “Bilo je to jedne pijane noći kada sam bio na Tajlandu…” Ta priča može biti kul moooožda nekoj srednjoškolki, a one su ti ionako zabranjene.

I na kraju krajeva, tetovaža ne mora imati neki duboki smisao, ali poželjno je da ima priču. Kao što smo već rekli, žene obično ne padaju na tvoj baby face. One su kompleksnija bića od tebe. Bez priče si osuđen na propast.

TAGOVItattoo tetovaže

Komentiraj