Lifestyle

Nešto za razmišljanje

Banner300


Žene otkrivaju svojih 5 najgorih i najomraženijih poza u seksu

Nama muškarcima je svaka poza u seksu dobra jer to znači da se seksamo, ali ženama očigledno nije tako.

Piše , Objavljeno

Seks je zeznuta stvar i možeš napraviti puno toga lošega čak i kada si uvjeren kako radiš sve kako treba, a upravo to otkriva istraživanje na 1 200 čitateljica časopisa Women’s Health. One su upitane da pobroje svojih 5 najgorih i najomraženijh poza u seksu koje žele da njihovi (ili bilo koji drugi) muškarci prestanu koristiti i koje im najviše onemogućavaju postizanje orgazma, a znakovito je kako se radi o pet pozicija koje otprilike obuhvaćaju sve moguće klasične pozicije tako da nam ostaju eventualno neki helikopteri, tačke, bogomoljke, lotusi i ostale poze za koje ti treba 16 godina intenzivne joge. Eto, samo nam je još to falilo, da idući put u krevetu razmišljamo jel ono što radimo stvarno ono što one žele…

Doggy Style iliti Zguza

doggy

Mnogima je, a pogotovo muškarcima, upravo zguza najdraža pozicija zbog osjećaja kontrole i dominacije, ali žene su u ovoj anketi odlučile kako je ta poza za njih najgora. Problem je prvenstveno u nedostatku intimnosti i nemogućnosti da imaju kontakt sa svojim partnerom, a to je nešto što emotivna i nježna bića poput žena očigledno nimalo ne napaljuje. Hvala im lijepa što su nam uništile i to zadovoljstvo!

Cowgirl iliti Ona gore

cowgirl

Iako mnoge žene vole biti “gore” jer to njima daje osjećaj kontrole i dominacije, izgleda kako one malo manjeg samopouzdanja nimalo ne uživaju jašući muškarce. Problem je u tome što su u toj pozi najranjivije, jer muškarac koji leži pod njima ima sasvim jasan pogled na njihov trbuh, grudi i bradu, tri dijela tijela kojima su žene obično najmanje zadovoljne. Naravno, tada će se žena cijelo vrijeme pitati jel joj tip gleda i potiho osuđuje malene grudi ili malo špekeca koji se nakupio na trbuhu, a eventualno bi moglo pomoći podizanje samopouzdanja s par lijepih riječi njihovog partnera.

Reverse Cowfirl iliti Ona gore, ali okrenuta

reverse

Poza slična ovoj gore, samo što je žena tom prilikom leđima okrenuta od muškarca možda pomaže da se ne osjeća toliko ranjivo, ali u isto vrijeme poprilično smanjuje osjećaj stimulacije njezinih bitnih točaka i tako minimalizira šansu za postizanjem orgazma. Također, radi se o poprilično nespretnoj poziciji pod vrlo čudnim kutem pa vrlo lako može doći do ispadanja penisa, a kada se govori o ozljedama penisa, ovo je poza koja vjerojatno prednjači u takvim slučajevima stoga i taj faktor pridonosi njihovom neradom upražnjavanju ovakvih eskapada.

Missionary iliti Klasika

missionary

Može se reći kako se radi o bazičnoj seksualnoj pozi u kojoj muškarac leži na ženi, a misionarski položaj se na prvi pogled čini kao najbolja opcija u pogledu omjera uloženog i dobivenog. Ipak, žene čiji partneri imaju manji penis na ovakav način dobivaju najmanje stimulacije jer u toj pozi njegov penis jednostavno ne “udara u prave točke” pa se cijela ta priča oko seksa čini uzaludnom, barem za nju. Na svu sreću, postoji malena modifikacija ove pozicije nazvana tehnika koitalnog pomjeravanja (CAT), a sve što je potrebno jest da se muškarac pozicionira nešto više kako bi njegov penis mogao stimulirati klitoralno područje.

69 iliti Obostrani oralac

69

I ovo je jedna od onih poza koja u našim glavama ne bi trebala biti problematična, ali mnogim ženama jednostavno ne paše. Kao i u slučaju doggya i ovdje je problem u nedostatku intimnosti, a drugi je par opanaka to što se žena ne može potpuno usredotočiti na svoje zadovoljstvo dok ga pruža svom partneru. Zato je najbolje obaviti te stvari metodom jedan na jedan, tojest prvo “riješiti” nju pa onda nastaviti dalje, ali to je uzbudljivo otprilike kao igranje virtualnog ribolova. Pa što nam onda dovraga preostaje? Ili da se jednostavno prestanomo seksati?!

TAGOVIorgazam penis poza poza u seksu pozicija seks stimulacija zadovoljstvo žene

Komentiraj