Kao muhe bez glave

Ako je parkiranje slika društava, ovi prizori su iznimno zabrinjavajući

Nepropisno parkiranje
Nepropisno parkiranje Prometne zgode i nezgode/Facebook
\\folder\galerija Galerija Nepropisno parkiranje Nepropisno parkiranje Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook Nepropisno parkiranje - 36 Nepropisno parkiranje - 36 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook Nepropisno parkiranje - 35 Nepropisno parkiranje - 35 Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook +34 Nepropisno parkiranje - 34 Galerija
Parkirali su kao muhe bez glave, pogledajte samo taj cirkus.

Na stranici “Prometne zgode i nezgode” objavljene su fotografije užasno parkiranih automobila koji svojim bezobzirnim ponašanjem zagorčavaju život ostalim vozačima i sudionicima prometa.

\\folder\vezani_članak Prometna nesreća Jao... Kaos na autocesti: Vozilu otpao kotač i prouzročio dramatičnu nesreću od koje se ledi krv u žilama \\folder\vezani_članak Optičke varke Što vidite? Optičke varke iznenadile slučajne promatrače, dobro pogledajte zagonetne prizore

Neki od njih parkirali su preko više parkirnih mjesta za osobe s invaliditetom, neki su svojim automobilom blokirali druge parkirane automobile, a tu su i oni koji jednostavno parkiraju na nogostup i blokiraju put pješacima.

Neke od prizora parkiranja koji vrlo zorno ocrtavaju vozačku kulturu i društvo u kojem živimo svakako pogledajte u galeriji pa provjerite ima li nam spasa ili smo već previše zastranili.