Mix

Cijeli svijet je volio The Last Dance o Bullsima. Stiže Legacy – za sve fanove Lakersa!

lakers
lakers Foto: Youtube Screenshot
Hulu se ozbiljno bacio u nostalgičnu pop-kulturu. Nakon serije o seks-VHSu Pamele Anderson i Tommyja Leeja, zatim su se ozbiljno bacili na ekranizaciju života Mikea Tysona, a sada i stiže dokumentarac o jednoj od najvećih momčadi u povijesti košarke – Los Angeles Lakersima.

Kad je pandemija okrutno udarila svijet, trenutke utjehe smo pronalazili u ESPN-ovoj dokumentarnoj seriji o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima, to je bio ogroman popkulturni trenutak koji je ukrao pažnju svijeta. Seriju su svojevoljno gledali gotovo svi ljudi koje znamo, a pomoglo je i što je bila dostupna na Netflixu. Nakon Last Dancea, svi streaming servisi su se počeli više kladiti na sportske dokumentarce. I drago nam je, mi to zaslužujemo!

Iz Huluove radionice stiže Legacy: The True Story of the LA Lakers. 10 epizoda o žuto-ljubičastim divovima, njihovoj povijesti, Showtimeu s Magicom i Kareemom, preko Shaqa i Kobeja te njihovog kompleksnog odnosa pa sve do Kobejevog tragičnog odlaska te posljednjeg naslova s Lebronom Jamesom.

Iza ovog dokumentarca stoji Antoine Fuqua, legendarni redatelj iza projekata Man on Fire i Training Day, samo ovaj put nema Denzela već su tu LeBron, Shaq i svi ostali…

Premijera je 15. kolovoza, mi smo spremni.