Dobro je znati

Čuvajte se ''sniženja" za crni petak: Ne vjerujte šarenim natpisima, pogledajte kako nas pokušavaju prevariti

Crni petak
Crni petak Reddit
\\folder\galerija Galerija Crni petak Crni petak Foto: Reddit Podigli cijenu za 599 kako bi je snizili za 1- Crni petak - 31 Foto: Reddit Cijena 2 tjedna prije crnog petka je ista kao i ''50% snižena cijena'' Crni petak - 30 Foto: Reddit +29 Mjesec dana prije crnog petka, lampa je bila dublo jeftinija Galerija
Trgovci imaju brojne trikove kojima pokušavaju prevariti kupce, u galeriji možete pogledati neke od njih.

Iako su inspekcije za sniženja u trgovina sve češće, neki još uvijek pokušavaju nasamariti svoje kupce. Kupci su odlučili podijeliti svoja iskustva na društvenim mrežama i ukazati na neke od najčešćih prevara na koje su naišli.

Jedna od najčešćih prevara je podizanje cijene netom prije crnog petka pa stavljanje velikih znakova na sniženje koje zapravo vraćaju cijenu proizvoda na uobičajene ili čak veće cijene. Neki trgovci toliko su lijeni da ostave stare cijene ispod ''sniženih'' pa je vidljivo da su nove cijene zapravo veće od starih.

Neke od primjera na koje sve načine trgovci pokušavaju izvući maksimalnu zaradu od ''sniženja'' prenosimo u galeriji pa svakako provjerite neke od učestalih načina varanja kupaca i obratite pažnju na cijene proizvoda kako za crni petak ne biste umjesto sniženja dobili poskupljenje.