Mix

Dolazi nam film „I Am Legend 2“! U filmu glumi i Will Smith unatoč smrti u prvom djelu!

Glumac will smith u ulozi u filmu i am legend
Glumac will smith u ulozi u filmu i am legend Foto: YouTubescreenshot/@RottenTomatoesClassicTrailers
Možda mislite kako se lik, koji je ubijen na kraju filma ili serije, neće ponovno pojaviti u nastavku, no ne i lik, Robert Neville, Willa Smitha iz trilera iz 2007., I Am Legend. Čini se da smrt zapravo nije kraj jer glumac bi trebao reprizirati svoju ulogu iz filma u nastavku I Am Legend 2, u kojem će se pojaviti zajedno s Michaelom B. Jordanom, prenosi nam Slash Film.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

Obožavatelji filma će se sigurno sjetiti da Smithov lik umire u eksploziji na kraju filma. Zaključak filma ga prikazuje kako se žrtvuje kako bi omogućio da dvoje ljudi pobjegne s lijekom proziv bolesti koja ljude pretvara u zombije nazvane Darkseekers.

Iz originalne produkcije vraća se i Oscarom nagrađeni scenarist i producent Akiva Goldsman, no dodavanje Michaela B. Jordana kao glumca i producenta najuzbudljivija je stvar u vezi s nastavkom. Iako nisu otkrili previše detalja, no bilo da glumi još jednog preživjelog čovjeka koji se susreće s Nevilleom ili zaraženog Darkseekera, čeka nas filmska poslastica.

Budući da je film još uvijek u ranoj fazi razvoja (a štrajkovi u Hollywoodu odgađaju gotovo sve što je u pripremi), teško je odrediti vremenski okvir izlaska nastavka, no za njegov se dolazak možete pripremati ponovnim pregledom originala iz 2007.