Mix

Fitness trener dokazao – influenceri se koriste ovim trikom kako bi izgledali bolje na slikama

Buff Dudes influenceriu
Buff Dudes influenceriu Foto: Instagram Screenshot
A taj trik nije Photoshop. Bar u većini slučajeva.

BuffDudes su nam omiljeni likovi na Youtubeu. Braća White promoviraju zdrav način života, prirodan put do postizanja zavidne fizičke forme, savjeta ne nedostaje, a sve ima uporište u znanosti.

Jednim postom na svom Instagram profilu su dokazali ono što bi svi trebali znati – svi influenceri se koriste jednostavnim trikom kako bi izgledali fantastično na fotkama te na taj način natjerali velik broj svojih sljedbenika da kupi njihove programe vježbanja ili jelovnike.

Hudson White je pokazao u čemu je stvar, a sve stane u jednu riječ – osvjetljenje.

View this post on Instagram

A post shared by Buff Dudes (@buffdudes)

Ovo je identična osoba i na jednoj i na drugoj fotografiji, ali prikladno osvjetljenje stvara različite sjene koje daju privid boljeg tonusa mišića.

I onda u jednadžbu dodaš i to da se fotografiraju u par tjedana pa taj sadržaj rasporede kroz cijelu godinu na društvenim mrežama. Tek tada skužiš koliko su društvene mreže namještena igra u kojoj smrtnici (poput nas) često gube.

Niski postotak tjelesne masti dolazi sa svojim setom problema, six pack bi te mogao stajati i užitka i društvenog života i libida tako da usporedbe s influencerima odmah baci u vodu.