Mix

Gwyneth Paltrow počastila Kim Kardashian vibratorom, lubrikantom i svijećom koja miriši na orgazam

Gwyneth i Kim
Gwyneth i Kim Foto: Youtube Screenshot/Unsplash
Gle… Mi smo vidjeli ovu vijest koju možemo samo opisati kao “bonkers”. I žao nam je što produžavamo životni ciklus ovoj “vijesti”, ali nismo si mogli pomoći.

Gwyneth Paltrow nije samo poslovna žena kada glumi Pepper, ženu Tonyja Starka. Ona je dežurna ludica svijeta showbizza koja stoji iza lifestyle branda Goop, a ranije je promovirala svakake čudačke recepte za zdrav život, a izdvojit ćemo samo jedan – prodavala je pribor za klistiranje u kojem si doma uštrcavaš kavu kroz krivu stranu probavnog trakta. Toliko o tom.

Sad je poslala Kim Kardashian paket na kojem piše “Kim’s box of tricks” u kojem se našao vibrator, par boca lubrikanta i svijeća na kojoj piše “This Smells Like Kim’s Orgasm”. Kim K. se razvodi od Kanyea Westa pa ju je Gwyneth odlučila obradovati prijateljicu self-care paketom.

Okej, možda onaj klistir od kave nije bio dovoljan za opisivanje Goopa. Paltrowica je 2020. godine prodavala svijeću koja je mirisala kao njezin orgazam – i to po cijeni od 75 dolara. Ranije je prodavala cijenu koja miriši kao njezina vagina. Fantastičan biznis model. Porno-zvijezde imaju “svjetiljke”, Gwyneth Paltrow ima svijeće. Pokaži nam put, Gwyn!