Mix

Jay-Z ponovno aktivirao Instagram! Razlog je trailer za film, a s njim dolazi i nova glazba

Najava filma the book of clarence i reper jay z
Najava filma the book of clarence i reper jay z Foto: YouTube screenshot@sonypictures/instagramscreenshot@jayz
Novi film, djelo je redatelja Jeymesa Samuela, a producirao ga Jay-Z i sadržavat će novu glazbu poznatog velikana rapa.

Jay-Z se vratio na Instagram kako bi promovirao svoj najnoviji projekt, The Book of Clarence. Jay-z, koji je producent ovog biblijskog filma Jeymesa Samuela, ponovno je aktivirao svoju stranicu kako bi objavio prvu najavu.

View this post on Instagram

A post shared by @jayz


U intervjuu za Vanity Fair, Jay-z je rekao kako ga je strah da će se publika odmah usredotočiti samo na religijski aspekt filma, a ne i na ljudsku priču, prije nego što primijeti da je religija samo „pozadina“ dublje teme na koju se film fokusira.

„Ova priča govori o mladiću koji pronalazi svoju vjeru kroz ljubav i kroz želju da ostavi trag na svijetu, što je zapravo priča svih nas“, rekao je Jay-Z i nastavio „Svatko želi pronaći ljubav, svatko želi napustiti ovo mjesto tako što je postigao nešto, ostavio svoj trag i pozitivno utjecao na svijet.“.

U kinima će se pojaviti 12. siječnja 2024., a u „The Book of Clarence“ glumi LaKeith Stanfield i Omar Sy, a sadržavat će i novu glazbu Jay-Z-ja i Samuela. Uz Stanfielda i Syja, glumačku postavu čine Teyana Taylor, David Oyelowo, Micheal Ward, Alfre Woodard, Anna Diop, RJ Cyler, Caleb McLaughlin, Eric Kofi-Abrefa, Marianne Jean-Baptiste, James McAvoy i Benedict Cumberbatch.