Mix

Legendarni Diddy nakon godina suše izbacio novi album! Donosimo vam što očekivati na The Love Album: Off the Grid

reper, producent i mogul Diddy na naslovnici albuma
reper, producent i mogul Diddy na naslovnici albuma Foto: Instagramscreenshot/@diddy
Diddy poznaje samo ljubav. Glazbena legenda i poslovni mogul P Diddy, predstavio je svoj najnoviji studijski album, The Love Album: Off the Grid, u petak (15. rujna).

„Glazba je moja prva ljubav i glazba mi je dala drugu šansu za život, tako da je povratak u studio, kako bih napravio ovaj album, bio iskustvo koje me približilo sebi i mojoj svrsi“, rekao je Diddy u izjavi za javnost, prenosi nam Billboard. “Ovaj album nije stvoren da hrani algoritam ili da bude relevantan po današnjim trendovima u glazbi, već je stvoren da dotakne duše i slobodno izrazi moju priču kroz suradnju s najboljim umjetnicima, piscima i producentima koji oblikuju budućnost R&B-a.“ nadodao je.

View this post on Instagram

A post shared by Apple Music (@applemusic)

Prepun suradnji, album uključuje poznata imena kao što su The Weeknd, Justin Bieber, Mary J. Blige, Jazmine Sullivan, H.E.R, Summer Walker, Babyface, John Legend, Teyana Taylor i druge.

Ovaj projekt označava njegovo prvo službeno izdanje pod novom diskografskom kućom, Love Records, kao i njegov prvi solo album nakon albuma Press Play iz 2006.

Kao što se Diddy hvalio na društvenim mrežama prije objavljivanja, album sadrži The Weekndov posljednji feature koje će ikada napraviti, osim ako se Daft Punk ne okupi. Diddy je napisao u objavi podijeljenoj na X (Twitter).

Ranije ovog mjeseca, Diddyjev Bad Boy Records preusmjerio je izdavačka prava na umjetnike i tekstopisce koji su pomogli da izdavačka kuća postane ono što jest. Umjetnici koji su već potpisali ugovore su Notorious B.I.G., Mase, The LOX, Faith Evans, 112 i mnogi drugi, kako je izvijestio Billboard. Diddy je rekao kako to to vidi kao dio šireg cilja promicanja ekonomskog osnaživanja crnih umjetnika i kulture.