Mix

Nakon poraza koji ga je slomio, Conor McGregor otvara pub vrijedan 2.3 milijuna eura. Pogledajte kako izgleda

Conor McGregor pub
Conor McGregor pub Instagram screenshot @ginger_beard_photos
\\folder\galerija Galerija Conor McGregor pub Conor McGregor pub Foto: Instagram screenshot @ginger_beard_photos Black Forge Inn 7 Black Forge Inn 7 Foto: Folder.hr Black Forge Inn 3 Black Forge Inn 3 Foto: Folder.hr +4 Black Forge Inn 2 Galerija
Conor McGregor je izgubio od Dustina Poiriera u prvoj rundi. Ne, Poirier ga nije nokautirao već je McGregor slomio nogu. McGregor je nakon loma noge verbalno napao Poiriera, prijetio njemu i njegovoj obitelji te je tako izgubio dio svoje navijačke baze. Nekoliko dana nakon poraza se posvetio drugim poslovnim potezima – uskoro će otvoriti preuređen pub u rodnom Dublinu. Pub se zove Black Forge. Platio ga je čak 2.3 milijuna eura 2019. godine, a potrošio je još značajnu svotu na renovacije. Otkud mu ovoliki novac?

McGregor je najbogatiji sportaš svijeta zahvaljujući ulaganju u Proper Twelve, viski koji ga je učinio još uspješnijim. Poslovni uspjesi se nižu – kad mu već u ringu ne ide.

Pogledajte unutrašnjost ovog skupog puba u galeriji.

Izvor fotografija: @theblackforgeinn

Evo i video.

Priuštio si je i Lamborghini jahtu, ali vijest o pubu zanima više ljudi jer puno je Hrvata u Irskoj koji bi negdje popili pivo.