Mix

Napokon dolazi! Grand Theft Auto 6 bit će najavljen „već ovaj tjedan“

Najava za igricu GTA IV
Najava za igricu GTA IV Foto: TikTokscreenshot/@demarkegaming
Rockstar Games bi mogao najaviti najnoviju igru ​​iz serije Grand Theft Auto već ovog tjedna, prema izvješćima. Bloomberg prenosi kako bi najava za šesti nastavak GTA mogla biti objavljen sljedeći mjesec kako bi se poklopio s Rockstarovim 25. rođendanom.

To će definitivno biti jedna od najvećih videoigara ikada izdanih, a malo je igara ikada potaknulo toliko nagađanja kao Grand Theft Auto VI.

Znamo da će imati gotovo isti oblik kao i sve druge nedavne GTA igre, pružajući igračima otvoreno okruženje u kojem će lutati, voziti, činiti zločine i naravno vidjeti koliko zvjezdica mogu dobiti u potjeri s policijom.

Postojat će i mrežni način igre (Online Multiplayer), kao i klasična priča (Story Mode) s izazovima i misijama koje morate dovršiti. Grand Theft Auto V 2 objavljen je 2013., a glasine sugeriraju da bi sljedeća igra u franšizi mogla stići tek 2025., ali, ako je vjerovati glasinama, onda će ova najava prerano podići atmosferu.

Kontroverzna serija igara jedna je od najprodavanijih serija svih vremena, unatoč tome što je tijekom godina primala kritike zbog sadržaja, koji uključuju misije koje tjeraju igrača da muči taoce, a uključuju nasilje nad ženama, optužbe za transfobiju i mizoginiju .

Ipak, možete se kladiti da će se Rockstar, sprema nešto veliko jer igraći diljem svijeta čekaju izlazak igrici i trenutak kad će zgrabiti svoj kopiju igrice, kad god ona izašla.

Prethodna igra (GTA5) jedna je od najprodavanijih svih vremena, a prodana je u više od 185 milijuna primjeraka, što ju čini drugom najprodavanijom videoigrom ikada, iza Minecrafta, koji također ima značajnu prednost što se može igrati na mobilnim telefonima, kao i na konzolama.