Mix

Neočekivani posjetitelj ukrao sve s roštilja, popio sok i otišao! Pogledajte video lopova

roštilj u prirodi i medvjed u pozadini slike
roštilj u prirodi i medvjed u pozadini slike Foto: unsplash.com
Nepozvani gosti su problem svake zabave, roštilja ili druženja, no što ako je taj nepozvani gost povede sa sobom još jednog gosta i pokvari cijelu zabavu.

Upravo se to dogodilo na obiteljskom roštilju u Tennesseeju, kada je crni medvjed snimljen kako se penje na roštilj. S roštilja je pojeo svih 10 pljeskavica, a zatim je obilan obrok zalio dijetnom Colom, znate da se previše ne udeblja.

@melmelll7197 Damn bears ate our dinner tonight #bearweek #gatlinburgtennessee ♬ Paint The Town Red – Doja Cat

„Prokleti medvjedi su nam večeras pojeli večeru”, stoji u naslovu videa vlasnice TikToka melmell7197. Video je snimljen u gradu Gatlinburgu, a prikazuje medvjeda kako njuška oko roštilja prije nego što je uspio otvoriti poklopac i otkriti 10 pljeskavica, koje se peku. Medvjed zatim, jedući ih odmah s roštilja, pojede jednu po jednu pljeskavicu, dok se njegova pratnja njuška i istražuje ostatak dvorišta.

Nakon što se najeo, siti medvjed je srušio limenku dijetne Cole i popio gazirani napitak. U videu se ne vide vlasnici kuće, a nije nam poznato jesu li se skrivali ili su hranu ostavili bez nadzora. Nadam se da su našli zamjenu za večeru i ovaj video shvatili kao zanimljivo iskustvo.