Mix

Netflix je izbacio prvi trailer za seriju Avatar: The Last Airbender

Avatar: the last airbender s prijateljima leti svijetom
Avatar: the last airbender s prijateljima leti svijetom Foto: YouTube screenshot/@Netflix
Na emisiji se radi godinama i konačno smo dobili neke vizuale. Prvi put je najavljen još 2018., a obožavatelji su bili vrlo strpljivi.

Temelji se na vrlo popularnoj istoimenoj animiranoj seriji koja je premijerno prikazana 2005. Izašle su samo tri sezone i 61 epizoda tog programa koji je završio 2008.

To je jedna od rijetkih animiranih serija koja ima 100 posto na Rotten Tomatoesu i svi se slažu da nije ništa manje nego nevjerojatna. Ipak, animirana je serija pretvorena u akcijsku seriju koja će se uskoro prikazivati (22. veljače sljedeće godine), a izgleda apsolutno nevjerojatno.

Sinopsis je naveden ovako „Serija je smještena u ratom razorenom azijsko-arktičkom svijetu u kojem ljudi mogu upravljati jednim od četiri klasična elementa, vodu, zemlju, vatru ili zrak.“. “Aang, „Avatar“ i posljednji živući Airbender, je granica između svijeta smrtnika i duhova, a jedini je sposoban kontrolirati sva četiri elementa.“

„Avatar održava ravnotežu svijeta i prirode kako bi donio mir, a Aang je sada suočen s odgovornošću okončanja ambicija militarističke vatrene nacije da osvoji svijet. Sa svojim novim suputnicima Katarom i Sokkom, Aang kreće u svladavanje četiri klasična elementa dok ga progoni prijestolonasljednik Zuko, prognani Vatreni narod, koji želi povratiti svoju čast tako što će ga uhvatiti.“