Mix

Pogledajte čime se bavi tvrtka Setha Rogena! Jedan nas je proizvod zainteresirao

Houseplant Seth Rogena
Houseplant Seth Rogena Foto: Shutterstock/Featureflash Photo Agency/Instagram/houseplant
Tvrtka za proizvodnju kanabisa, dekoracija i namještaja, Houseplant, suosnovao je kanadsko-američki komičar i glumac Seth Rogen uz američko-kanadskog biznismena Michela Mohra i scenarista Evana Goldberga, a nedavno je predstavila novi proizvod.

Stolić koji ujedno služi i kao pepeljara, savršeno se uklapa s imidžom Setha Rogen. Houseplantova pepeljara-stolić slijedi moto kompanije koja je prijateljski nastrojena prema pušačima te im olakšava konzumaciju i uživanje u kanabisu i duhanskim proizvodima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Houseplant (@houseplant)

Komad pogodan za pušače dolazi u maslinastoj, crnoj i narančastoj boji, a košta 195 dolara. To je jednostavan, promišljen dizajn koji nedvojbeno prati estetiku i imidž koji su utemeljili Rogen i Evan Goldberg. Na kraju krajeva, na službenim stranicama ove tvrtke piše da „izrađuju lijepe stvari za ljude koji vole kanabis”, prenosi Highsnobiety.com.

Houseplant izrađuje i prodaje dodatake pogodne za pušače koji se temelje na dizajnu usmjerenom na umjetnost i vrhunske materijale, a njihovi zanimljivi komadi uključuju i ove jedinstvene keramičke pepeljare koje se često mogu vidjeti na Rogenovoj Instagram stranici.