Mix

Pogledajte tko stoji iza M-M-M-Maybach Music! Reper otkrio ženu iza prepoznatljive oznake

Jessica Gomes poznata kao Maybach Music lady
Jessica Gomes poznata kao Maybach Music lady Foto: Instagram screenshot/@richforever
Rick Ross obožavateljima je predstavio Jessicu Gomes, ženu koja stoji iza legendarne oznake “Maybach Music” koja se čuje na raznim stvarima Maybach Music Grupe.

Rick Ross je na svom Instagramu objavio tzv. Shoutout Jessici Gomes za stvaranje jednog od najpoznatijih hip-hop oznaka u posljednjih nekoliko godina. U njegovoj objavi gledatelji mogu čuti Gomesa kako izgovara oznaku prije nego što se njena slika pojavi u isječku.

„Jeste li se ikada zapitali tko je GLAS iza zloglasne oznake Maybach Music“, napisao je Rick Ross. „Dopustite mi da vam predstavim talentiranu Jessicu Gomes. Svi, idite i pratite @iamjessicagomes, a kada je vidite negdje na putovanju, nazdravite s njom @officialbelaire i recite „Mmmmmmmaybach Music!“ #LLBB #MMG.”

Gomes je otkrivena kao glas iza oznake 2012., retwittala objavu u koja ju je nazvala “Maybach Music lady”. Njezin hip-hop životopis ne prestaje samo s Maybach Music Groupom jer je prikazana i u reklami za P Diddyjev miris „Unforgivable“ i dobila je pohvale od Kanyea za njegovu pjesmu iz 2010. „Christian Dior Denim Flow“.