Mix

Radnica Burger Kinga uhićena jer je gostima poslužila krumpiriće iz smeća

Mušterijama poslužila hranu iz smeća
Mušterijama poslužila hranu iz smeća Foto: Shutterstock/Kmpzzz/Savvapanf Photo/Canva
Radnica jednog američkog Burger Kinga uhićena jer je gostima posluživala krumpiriće koje je izvadila iz smeća. Restorani brze hrane najčešće nisu poznati po vrhunskoj kulinarskoj ponudi, ali ovakav obrok uvrijedio bi i one koji nisu previše izbirljivi.

Naime, pomoćnica menadžera u jednom Burger Kingu u Južnoj Kaliforniji, Jaime Christine Major, nedavno je uhićena zbog sumnje da je posluživala stari pomfrit iz kante za smeće, gostima ovog objekta.Ova radnica optužena je za zlonamjerno diranje hrane, nakon što je, navodno, iz smeća izvadila bačene krumpiriće te ih dodala u spremnik s hranom i na vrh spremnika stavila nekoliko svježih krumpirića.

The Union policijska uprava, 9. srpnja, reagirala je na prijavu remećenja javnog reda i mira u navedenom objektu. Na mjestu događaju sa zatekli dvije gošće koje vrijeđaju osoblje restorana. Kad su se žene odbile smiriti na zahtjev policajaca, obje su uhićene i optužene za narušavanje javnog reda i mira, rekli su iz policije, prenosi foxcarolina.com.

Dva dana kasnije, 11. srpnja, policija je primila pritužbu iz sjedišta Burger Kinga, s optužbama da je Major pomfrit, bačen u kantu za smeće, ipak posluživala kupcima. Major je tada uhićena i optužena za nepravilno i zlonamjerno rukovanje s ljudskom hranom.