Mix

Sin jednog od najboljih ikada hitno prevezen u bolnicu. Doživio je zastoj srca

Kola hitne pomoći i bronny james
Kola hitne pomoći i bronny james Foto: unsplash.com/Instagram screenshot
Američki sveučilišni košarkaš  LeBron „Bronny“ James Jr. (18), završio je u bolnici nakon zastoja srca. Na treningu je ostao bez svijesti prenose nam američki mediji. Srećom, s Bronnyjem je sve uredu i nije u životnoj opasnosti.

Proteklih 48 sati bilo je teško vrijeme za obitelj James, budući da je njihov najstariji sin doživio srčani zastoj u ponedjeljak u 9:26 ujutro, kada je upućen poziv 911 iz Galen Centra gdje sveučilišna momčad USC Trojansa trenira.

View this post on Instagram

A post shared by @bronny

Obitelj James u izjavi za medije, kako nam prenosi New York Post, rekla je „[Ponedjeljak] dok je vježbao Bronny James je doživio srčani zastoj“, a nadodali su “Medicinsko osoblje uspjelo je zbrinuti Bronnyja i odvesti ga u bolnicu. Sada je u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj njezi. Molimo za poštovanje i privatnost, a medije ćemo obavijestit kada bude više informacija.“. „Bio je u nesvijesti prije nego što su ga kola hitne pomoći hitno prevezla u bolnicu, a nadamo se da je najgore prošlo.“ rekli su na kraju izjave uz zahvalu medicinskom i sportskom osoblju USC-a.

Želje za brz oporavak Bronnyju su poslali Magic Johnson, Jayson Tatum, Momčad Miami Heat i mnogi drugi diljem svijeta.