Mix

SNL se našalio na račun Jade Pinkett Smith, njezinih memoara i famoznog intervjua

SNL skeč Jada Pinket Smith
SNL skeč Jada Pinket Smith Foto: Screenshot/Instagram/Jada Pinkett Smith/TikTok/Saturday Night Live
Uoči posljednje „Saturday Night Live” emisije, komičari Michael Che i Ego Nwodim našalili su se na račun glumice Jade Pinkett Smith i famoznog intervju koji je izazvao burne reakcije javnosti.

Usred medijske turneje, 52-godišnja glumica otkrila je da su ona i Smith razdvojeni već sedam godina i šokirala javnost.

Tijekom segmenta „Weekend Update“, Michael Che je intervjuirao Ego Nwodim, koja u skeču glumi Jadu, a oboje su se pošteno „narugali“ bombastičnim otkrićima koje je Pinkett Smith podijelila u svojim memoarima „Worthy“ te tijekom kontroverznog intervjua.

@nbcsnljada pinkett smith stops by the update desk!♬ original sound – Saturday Night Live – SNL

„Nagovijestila sam probleme već od prvog dana. Na našem vjenčanju netko je ustao i prigovorio”, rekla je Nwodim kao Pinkett Smith. Na pitanje tko se protivio njihovom braku, Nwodim se našalila: „To sam bila ja. Da, to sam bila ja.“

Ismijavajući glumicu, komičarka je otkrila tajnu dobrog braka.

„23 godine kasnije, Will i ja smo još uvijek zajedno, a sve zbog toga što smo naučili da je tajna uspješnog braka u tome da nikad ne idemo sretni u krevet,” rekla je komičarka.

Šaleći se o njihovom prekidu i odluci da ne podnesu zahtjev za razvod, Nwodim je dodala da „razvod nije opcija“. „Ako se razvedemo mogao bi na kraju pronaći sreću, a ja to ne mogu dopustiti.”

Skeč se osvrnuo i na kontroverzni potez Willa Smitha na dodjeli Oscara 2022., kada je ošamario komičara Chrisa Rocka zbog šale upućene izgledu i navodnoj nevjeri Jade Pinkett Smith.

„Bilo je to prvi put, unazad mnogo godina, da sam se osjećala kao njegova žena. Sada mi je jasno što ću učiniti ako se ikad ponovno počnemo udaljavati. Sljedeći put kad budemo imali problema, zamolit ću Willa da upuca Kevina Harta“, zaključila je komičarka.

Zvijezde SNL-a dotakle su se Smithovog nedavnog pojavljivanja tijekom novinarske turneje kako bi iskazao podršku svojoj ženi.

„Imali smo jako, jako dugu i burnu [vezu]. Mi to zovemo ‘brutalnim’. Bilo je brutalno i lijepo u isto vrijeme”, rekao je 55-godišnji glumac na pozornici u Baltimoreu u srijedu, dodajući da je njihov brak bio “neuredan javni eksperiment bezuvjetne ljubavi”.

Kao odgovor, Nwodim je dodala da drugi ljudi njihov brak nazivaju „brunhealthy“, odnosno brutalno nezdravim.

Osvrnuli su se i na činjenicu da Jada neprestano spominje pokojnog repera Tupaca, za kojega tvrdi da je njezina srodna duša.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Jada Pinkett Smith i Will Smith za sada nisu komentirali navedeni skeč. Dok jedan dio interneta kritizira Jadu i njezine javne istupe, obožavatelji glumice pak hvale knjigu te smatraju da su određeni mediji istaknuli krive dijelove memoara i intervjua.