Mix

Tek mu je 45! Legendarni nogometaš Clarence Seedorf u nevjerojatnoj formi još uvijek

clarence seedorf naslovna
clarence seedorf naslovna Shutterstock / IG
\\folder\galerija Galerija clarence seedorf naslovna clarence seedorf naslovna Foto: Shutterstock / IG Clarence Seedorf 3 Clarence Seedorf 3 Foto: Folder.hr Clarence Seedorf 6 Clarence Seedorf 6 Foto: Folder.hr +3 Clarence Seedorf 5 Galerija
Clarence Seedorf. Čovjek koji je s tri različita kluba osvojio Ligu prvaka. Čovjek koji je kao tinejdžer pokorio nogometni svijet, zajedno sa zlatnom Ajaxovom generacijom u kojoj su bili i Davids, Kluivert, Litmanen, Overmars, braća de Boer… Kao da je bilo prije sto godina.

Rođendan ćete mu lako upamtiti, rođen je 1. travnja, ali nikad u karijeri nije izgledao kao da se šali na terenu. I UEFA-in Twitter profil mu je čestitao.

Clarence je više od 25 godina u naponu snage i izgleda kao da ne planira stati. Jučer je proslavio 45. rođendan, a fitness mu je i dalje stil života. Ove probrane fotografije s njegovog Instagram profila to i pokazuju.

Osjećamo se kao Michelin Man u svojim ranim tridesetima kada vidimo njega ovakvog.

Seedorf je impresionirao u svakom dresu u kojem se našao, klupsku karijeru je pomalo šokantno završio u brazilskom Botafogu. Jedan je od najboljih veznih igrača svoje generacije, a Pele ga je izabrao u 100 najboljih igrača u povijesti.