Mix

Terry Crews rekreirao urnebesnu scenu s hitom A Thousand Miles! Video je urnebesan

glumac terry crews u poznatoj sceni filma White Chicks
glumac terry crews u poznatoj sceni filma White Chicks Foto: YouTubescreenshot/@CrackMeUp!
Obožavatelji su podivljali nakon što je Terry Crews rekreirao svoju legendarnu izvedbu pjesme A Thousand Miles iz filma White Chicks.

U videu, kamera se pomiče prema Crewsu, kojem se s usana mogu pročitati stihovi pjesme A Thousand Miles, a sve je popratio ekstravagantnim pokretima kao i u kultnoj sceni filma.

View this post on Instagram

A post shared by Goss.ie (@goss.ie)

Glumac je pjesmu izveo više puta, uključujući i u epizodu Lip Sync Battlea, a čini se da mu je i dalje draga jer ga je,19 godina nakon filma White Chicks, uhvatila kamera uhvatila kako u njoj uživa na poluvremenu utakmice Los Angeles Rams protiv San Francisco 49nersa.

Trenutak s utakmice zabilježili su obožavatelji diljem arene, a jedan je isječak na TikToku prikupio 6,5 milijuna pregleda. Komentari su pozitivni i svi hvale glumca za njegovu odličnu izvedbu i opuštenu reakciju.

Crews je ulogu, ‘cool cat’ Latrella Spencera u kultnoj krimi-komediji White Chicks, glumio 2004., a obožavatelji sjećat će se rado prisjetiti ikonskog trenutka, njegove fantastične izvedbe pjesme Vanesse Carlton, iz automobila.

Terry Crews nekada je igrao američki nogomet, nakon toga postao je glumac pa televizijski voditelj. Glumio je u sitcomu Svi mrze Chrisa i Brooklyn Nine-Nine te se pojavio se u filmovima, Friday After Next (2002.), White Chicks (2004), Idiocracy (2006), Blended (2014), serijalu Expendables (2010–2014) i Rumble (2021). Crews je voditelj američke emisije America’s Got Talent (Supertalent) te je neko vrijeme vodio američku verziju Milijunaša.