Mix

The Boys popularniji od svih Disneyjevih serija smještenih u MCU

The Boys najgledanija superjunačka
The Boys najgledanija superjunačka Foto: Youtube Screenshot
Amazon Prime ima razloga slaviti, još jednom! Prije nekoliko tjedana su se mogli pohvaliti kako su streaming servis s najviše pretplatnika, a sada je i službeno — njihovi superjunaci su najgledaniji superjunaci.

Marvel Studios možda dominira globalnim box-officeom i brojem ljudskih guzica u kino-sjedalima, ali kada su u pitanju streaming servisi i superjunačke serije, The Boysi su prešišali konkurenciju.

Najnoviji podaci tvrde kako je publika gledala čak 10.6 milijardi minuta The Boysa, a prema toj brojci se serija nalazi na 11. mjestu najgledanijih serija kreiranih za streaming servise. Na vrhu ove liste su Stranger Things s 52 milijarde odgledanih minuta, a slijede Ozark (31.3 milijardi) i Wednesday (18.6 milijardi).

Marvelove serije s Disney Plusa nisu uspjele pronaći svoj put do prvih 15 mjesta ove liste pa je tako The Boys značajno gledaniji od Moon Knighta, Ms. Marvel i She-Hulk: Attorney at law.

Službeni profil The Boysa je trolao Marvel sa slavnom fotografijom nervoznog Homelandera.

Četvrta sezona The Boysa se trenutno snima, obećavaju nam najgrozniju scenu koja je ikad prikazana na televiziji. Veselimo se zgražanju. I našem, ali tuđem još više.