Mix

TO se zove požrtvovnost! Bacila se u poplavu kako bi spasila svoje pivo

Australka spašava bačve piva iz poplave
Australka spašava bačve piva iz poplave Foto: 7 News Screenshot
Iako je priča iz 2020., itekako je vrijedna spomena jer se jedna Australka iskristaliziranih prioriteta odlučila pohrvati s poplavom kako bi iz nje izbavila bačve svog piva. Svaka čast.

Australija i katastrofalno vrijeme… ljudima nikako da krene.

Bilo je to u prosincu 2020. kada su dijelovi Queenslanda i sjevernog Novog Južnog Walesa bili pogođeni obilnim padalinama, velikim valovima i razornim vjetrovima koji su uzrokovali dramatične poplave, prenosi LADbible.

Predgrađu Gold Coasta, Currumbinu tada (13. prosinca) bilo je izdano hitno upozorenje, u kojem se navodi da bi ‘predviđena jaka kiša u području zaleđa’ mogla ljudima raz*ebati imovinu.

Voda se slijevala i stanovnici su se borili protiv divljeg vremena kako bi bili sigurni da njihova imanja i poslovi nisu ozbiljno pogođeni.

A naša bajna djeva riskirala je svoj život kako bi spasila nekoliko bačvi piva!

7News Queensland uhvatio je trenutak kada je neznana junakinja zaronila u vodu kako bi zgrabila bačve piva koje je more odnijelo iz lokalnog surferskog kluba.

O tome kakva je situacija točno bila govori činjenica da su sve plaže duž Gold Coasta bile zatvorene nakon donesene odluke o nesigurnom vremenu i nemirnoj vodi.

Valovi visoki osam metara zapljuskivali su obalu i uništavali dijelove idilične obale, pa čak i obalnu šetnicu, a stanovnike se upozoravalo da će vrijeme biti intenzivno kao tropska oluja prve kategorije.

Ova junakinja nije stala dok nije obavila misiju.