Mix

Uskoro nam dolazi film napravljen po trkaćoj igrici! GT film popratila i suradnja s uličnim brandovima

najava filma gran turismo i sponzoski materijali vezani uz film
najava filma gran turismo i sponzoski materijali vezani uz film Foto: YouTube/Instagram screenshot
Istina je da su milijuni ljubitelja automobila širom svijeta igrali barem neki Gran Turismo (GT) iz serije trkaćih igrica. Iako je Gran Turismo prepoznatljiva i široko popularna igrica sumnjam da je ijedan fan igrice razmišljao kako bi ona bila odlična podloga za neki film.  Ipak su iz produkcije Sonyja i PlayStationa odlučili kako bi filmska adaptacija igre Gran Turismo, bila dobra ideja, a u kina bih trebala stići 25. kolovoza.

Gran Turismo je biografska sportska drama iz 2023. koju je režirao Neill Blomkamp prema scenariju Jasona Halla i Zacha Baylina. Producirali su je Columbia Pictures, PlayStation Productions i 2.0 Entertainment. Radnje se odvija po istinitoj priči o Jannu Mardenboroughu, tinejdžeru i igraču Gran Turisma koji je uspio postati profesionalni vozač utrka.

U filmu glumi Archie Madekwe kao Mardenborough uz Davida Harboura, Orlanda Blooma, Darrena Barneta, Emeliu Hartford, Geri Halliwell Horner i Djimona Hounsoua.

Poznati brendovi ulične mode, A Bathing Ape i Anti Social Social Club, pripremili su odjeću za fanove s oznakama igrice GT, a uz odjeću pripremili su i trkaći volan za PS5, kacigu i škrinju.

View this post on Instagram

A post shared by A BATHING APE® (@bape_us)