Što kažete?

"Za njihovo parkiranje nadležna je lučka kapetanija": Češki turisti iznenadili kupače kod Šibenika

Parkiranje uz more
Parkiranje uz more Foto: Prometne zgode i nezgode/Facebook
Parkirali su do mora i privukli poglede ostalih kupača.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija terenskog vozila parkiranog na plaži u Grebaštici kod Šibenika. Vozilo s češkim registracijama pretvoreno je u improvizirani šator, a uz objavu fotografije na stranici piše: "Predstavljamo ovogodišnje pobjednike. Tu su češki turisti za čije parkiranje nije nadležno prometno redarstvo, već lučka kapetanija… a možda pomogne i plima."

\\folder\vezani_članak BMW u Solinu Što kažete? Vozač BMW-a parkirao na nogostup u Solinu pa imao što vidjeti kad se vratio \\folder\vezani_članak Parkiranje na plaži Jao… Prizor s plaže u Šibeniku šokirao prolaznike: Parkirali uz samo more pa dobili što su zaslužili

 

Objava je prikupila različite komentare pa tako jedni tvrde: "Ma, ovo je super! Ima s čim, pravi terenac, neka ljudi uživaju. Pravi hedonizam", dok drugi korisnik piše: "Izgleda da kod nas stvarno vrijedi ona da je sve dopušteno što nije izričito zakonom zabranjeno." Fotografiju automobila u prvom redu do mora možete pogledati u nastavku.