Mix

Začepi i uzmi nam novce! Oduševio nas prijenosni zvučnik/discman s AliExpressa

discman
discman AliExpress
\\folder\galerija Galerija discman discman Foto: AliExpress Discman 3 Discman 3 Foto: Folder.hr Discman 2 Discman 2 Foto: Folder.hr +0 Discman 4 Galerija
Na Instagramu nas je pronašao uobičajeni oglas koji nas zatrpava idejama kako potrošiti novac na AliExpressu, a jedan predmet nas je apsolutno osvojio. Nije to ni teško kada šopingom želimo ušutkati unutarnju, egzistencijalnu prazninu.

Discman! Tj. prijenosni CD-player koji ni nema ime, ali smo ga poželjeli zbog nostalgičnog faktora. Možete ga provjeriti OVDJE.

Podržava uobičajene audio CD-ove, CD-ove s hrpom MP3-ica ili WMA audio fajlova, ali to uopće nije sve. Možete se spojiti s Bluetoothom na njegov ugrađeni zvučnik, a tu su i utori za USB ili microSD kartice ako ga želite upariti sa svojom kolekcijom glazbe na nekom vanjskom mediju.

Izvor fotografija: AliExpress

Ako želite bolji zvuk spajanjem na klasične zvučnike ili se stvarno spojiti klasičnim slušalicama, tu je i 3.5-milimetarski utor. Ima i stalak, ima i daljinski upravljač, a izgleda jako dobro.

Dimenzije su mu 16.7 centimetara širine sa 16.7 centimetara dužine, a visok je svega 3 centimetra.

Velika mana mu je što nema baterije pa je prijenosni utoliko što je malen i možete ga prenijeti na bilo koje mjesto, ali potreban vam je vanjski izvor energije. Naravno, može to biti utičnica, ali i powerbank ako ga želite slušati negdje gdje nemate pristup gradskoj električnoj mreži. I dalje nam ovo djeluje kao prekrasan poklon. Pogotovo kao nešto što poklanjate sami sebi.

Cijena mu je oko 280 kuna, dostava je još nekih 90 kuna, što je otprilike i cijena danas dostupnih prijenosnih CD playera koji se napajaju putem alkalnih baterija, ali nemaju sve ove dodatne mogućnosti kao ovaj malac s Alija.

Na Youtubeu smo pronašli i unboxing. Osjećamo se kao Instagram butra koja živi, smije se i voli.