Report

USAF glavu čuva

Banner300


Amerikanci tvrde da imaju oružje kojime se mogu obraniti od Godzille!

Piše , Objavljeno

Gledati Godzillu i njegove kaiju kolege kako ruše gradove kao kule od karata možda je zabavno, ali jesmo li uopće spremni na njihov stvarni napad?

godzilla

Možemo mi trpati kokice u čvalje i širom otvorenih očiju gledati kako Godzilla ili neki drugi kaiju uništava naše gradove i u ‘prijevremenu mirovinu’ šalje nedužne i poštene ljude, ali uživanciju u tom filmskom kaosu bi brzo zamijenio užas da se takva situacija dogodi u stvarnom životu. Prisjele bi nam sve maštarije o tome kako bi upravo mi bili ti koji bi spasili svijet ili u borbi za vlastiti život upoznali djevojku, doslovno ju iščupali iz ralja zvijeri i i na njenim gorostasnim leđima strastveno vodili ljubav! Što, vi ne razmišljate o takvim stvarima? Nema problema, ekipa u zrakoplovnoj bazi Kadena je sve isplanirala…

Ovo je Kadena, ali ona je jedna sasvim drugačija vrsta aviona...

Ovo je Kadena, ali ona je jedna sasvim drugačija vrsta aviona…

Izgleda da su divovska, zločesta čudovišta u modi, pa uslijed Transformersa, Pacific Rima (odnosno, najavljenog serijala), Godzille i nadolazećih Power Rangersa moramo postaviti to vrlo neugodno pitanje: “Jesmo li spremni obraniti se od napada tih beštija?” U pomoć su priskočili jedan od pilota i jedan od zapovjednika u zrakoplovnoj bazi Kadena u japanskoj Okinawi, domu najvećeg krila američkih zračnih snaga i njihovoj glavnoj bazi na Tihom oceanu. Evo što su odgovorili na neka ključna pitanja!

USAF Kadena Air Base – obrana protiv Godzille :

TAGOVIGodzilla kaiju USAF vojni avioni vojska

Komentiraj