Report

Boksačica i OnlyFans model spojila oba zanimanja

Daniella Hemsley nakon pobjede u svom prvom boksačkom meču
Daniella Hemsley nakon pobjede u svom prvom boksačkom meču Foto: Instagram screenshot
Boksačica i OnlyFans model Daniella Hemsley nakon pobjede u svom prvom boksačkom meču počastila je publiku jednim besplatnim nastupom.

Boksačica je u subotu navečer nakon pobjede nad Aleksandrom Danielkom u egzibicijskoj borbi na KingPyn Boxing događaju u 3A Areni u Dublinu „flashala“ publiku. Plan se izjalovio kada je Hemsley podigla grudnjak, a na mjestu gdje su trebale biti pričvršćene resice za bradavice nije bilo ničega.

View this post on Instagram

A post shared by KINGPYN (@kingpynboxing)

„Dobila sam odobrenje promotora“, rekla je Hemsley nakon borbe.

“Ispričavam se svima koji su se osjetili uvrijeđenim mojim uzbuđenjem, zapravo sam imala resice, ali znoj ih je zalijepio za moj grudnjak lol” napisala je Hemsley na Instagramu.

Hemsley, 22, nije samo boksačica s omjerom 1-1 na KingPyn turniru za influencere, već je i internetska ličnost s OnlyFans računom. Njezin profil na TikToku prati 255 tisuća , a Instagram 122 tisuće pratitelja.

Ovaj potez nije prošao bez komentara, a onaj najrazumniji dala je boksačica Claressa Shields, dvostruka osvajačica zlatne medalje, tweetom “Vau… ovo je korak unazad za ženski boks. Prestanite s tim sranjem,”. Drugi su rekli kako razumiju da je ovaj ispad samo stvar promocije.