Biznis & Lova

udaj se mala

Banner300


Milijarder traži “životnu partnericu” s kojom će turistički letjeti oko Mjeseca u SpaceX raketi, javite se

Piše , Objavljeno

Sada ti je šansa za uspjeti u životu.

Yusaku Maezawa je japanski poduzetnik čija se cijena mjeri u milijardama (ne samo jena već i eura) je svijetu otkrio kampanju u kojoj traži “žensku partnericu” ili po naški “žemsku” za put oko Mjeseca. Ne, nije šala. Lik je ozbiljan. I čudan. Ali svejedno ozbiljan. Maezawa će biti prvi putnik kojeg će Elon Muskova SpaceX raketa izbaciti u svemir i vratiti ga na Zemlju.

Detalje možeš pronaći na websiteu natječaja, a dokumentarac će pratiti izbor njegove životne partnerice. Zvat će se Full Moon Lovers – ili Ljubavnici punog mjeseca. Brate, pa to smo već imali, živimo u čudno vrijeme, timelineovi su nam se počeli preklapati. Ovo zvuči kao Ljubav na selu, ali samo za ljude opčinjene svemirom. Ili parama.

“Maezawa želi posjetiti posebno mjesto s nekim posebnim.”

Maezawi su 44. godine, dodijalo mu je raditi i raditi, želi podijeliti sve što ima s nekim, a sve o čemu razmišlja je – voljeti jednu ženu do kraja života. Sretno, brate. Postanimo realni na sekundu, bratu će biti teže nego nama. Nas kad netko voli, onda nas voli jer smo lijena govna, ali on je bogat pa će trebati razdvojiti kopačice zlata od onih koje ga stvarno vole i žele.

Ako zadovoljavaš sve od sljedećih kriterija (ili barem jedan pa se prijaviš svejedno kao mi na oglase za posao), prijavi se, imaš još 2 dana.

1. Single žena, 20+ godina
2. Uvijek pozitivna
3. Zainteresirana za odlazak u svemir i sposobna sudjelovati u pripremi za pothvat
4. Želi uživati u životu u potpunosti
5. Netko tko želi mir u svijetu

Zvuči kao master-trolanje, ali svatko tko je gledao japanske reality showove će vam potvrditi da oni stvarno jesu tako pristojni.

Prijave završavaju 17. siječnja u 10 ujutro, 10 ujutro u Japanu jel. Požuri. Do kraja ožujka ćeš znati hoće li ti se život promijeniti.

Maezawa je čudan lik, opet dodajemo – tako će na let povesti i 6 do 8 umjetnika koji će nakon povratka iz svemira stvarati jedinstvena umjetnička djela.

Kad će taj let? Kad rakete budu savršeno funkcionalne. Možda će se pobjednica ovog natječaja načekati.