Biznis & Lova

bez razgovora, samo akcija

Banner300


Otvoren prvi bordel u Europi sa – realističnim seks lutkama

Piše , Objavljeno

Nedavno je švicarski znanstvenik Oliver Bendel upozorio da spolni odnos s robotima može značiti smrt ljudske rase. Gledali smo Westworld, ne znamo što da mislimo o svemu tome, ali Bendel nije spomenuo sex lutke.

Tu leže pare. I lutke. Naime, LumiDolls je prvi bordel sa seks lutkama, a otvoren je u Barceloni. Klijenti bordela će morati platiti između 80 i 170 eura za uslugu koja može trajati između pola sata i sat i pol, a mogu se dogovoriti i cijene za parove te za čitavu noć. Ono čega se bojimo je da većina tog novca odlazi na čišćenje lutaka koje dolaze u četiri modela: plavuša Katy, Azijatkinja Lily, tamnoputa Leiza i japanski anime lik Aki.

Toliko realne da nose Adidas

Toliko realne da nose Adidas

Web stranica obećava da su lutke potpuno realistične. O realističnosti dovoljno govori i cijena ovih lutaka u slobodnoj prodaji – između 2 i 3 tisuće eura.

Osim seksualne, cilja se i na ostale oblike ugode pa tako svaku sobu obasjava svjetlo svijeća, a ako želite – možete i samo gledati veliki plazma TV (da su bar Plazma keksi) i zbirku “filmova” tih sat-dva.

Također, ako se odlučiš posjetiti ovaj bordel – možeš zatražiti određeni outfit za svoju najdražu lutku.

Bordel je lansiran baš u vrijeme Mobile World Congressa, tech festivala koji se svake godine održava u Barceloni. Je li ovo namjerno odrađeno kako bi se bogatim geekovima pružili sati (sat-dva) zabave i hoće li ovaj bordel potrajati?

Ne znamo. Ne vjerujemo da ćemo opet provjeravati status poslovanja ovog bordela, osim ako nam izleti negdje slučajno.

Ideš u Barcelonu? Posjeti LumiDolls.

TAGOVIbordel seks seks lutke

Komentiraj