Biznis & Lova

#ostanidoma

Banner300


Revolut bira sve više Hrvata, sada je idealno vrijeme da se uključiš!

Piše , Objavljeno

Revolut je fintech (financial tech, da se razumijemo) kompanija sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, a do kraja 2019. je privukla više od 50 tisuća korisnika u Hrvatskoj.

Što je Revolut – to je digitalni bankovni račun uz koji dobiješ i karticu, a transakcije su iznimno jednostavne, financijski troškovi s korisničke strane skoro nepostojeći, a iskustvo korištenja gotovo besprijekorno.

Početna ideja iza Revoluta je bila olakšati putovanja karticom koja reže troškove prilikom podizanja gotovine s raznih bankomata, a ujedno olakšava i plaćanje i razmjenu valuta. U nešto više od četiri godine opostojanja je prerastao početnu ideju te je savršeno rješenje za svakodnevne financijske potrebe – pogotovo u današnjoj klimi koja nalaže što manji kontakt s vanjskim svijetom.

Trebaš bankovni račun? Otvori ga odmah, jednim klikom, od kuće…

Otvoriti račun možeš iz udobnosti vlastitog doma, sve što trebaš je Revolut aplikacija i nekoliko minuta vremena. Virtualna kartica je odmah spremna za online kupnju, a jako brzo ti šalju i fizičku karticu na izabranu adresu. Svoj račun možeš otvoriti OVDJE.

U besplatnom standard paketu dobivaš Mastercard ili Visa beskontaktnu debitnu karticu na koju možeš stavljati sredstava koliko god želiš, a ona ti omogućava i razmjenu valuta (istovremeno na kartici možeš imati nekoliko valuta, ja trenutno imam i eure i kune), a tečaj je najpovoljniji jer se koristi međubankarski tečaj – a ne onaj za korisnike koje često mjenjačnice prilagođavaju svojim potrebama.

revolut2

U aplikaciji sami dizajnirate svoju karticu i birate njezin izgled

Bez ikakve naknade možeš dizati gotovinu na bilo kojem bankomatu do iznosa od 1700 kuna mjesečno, a i nakon toga ti uzima smiješnu naknadu. Ako bankomat tvoje matične banke nije usput, a trebaš gotovinu i ne želiš plaćati sulude naknade – Revolut te spašava, njihovom karticom podigni koliko ti treba i nastavi normalno sa svojim životom.

U paketima Premium i Metal se plaća mjesečna naknada, ali dobivaš brdo opcija koje možeš provjeriti ovdje.

Zašto je Revolut idealan za ovo vrijeme krize i samoizolacije? Sve je digitalno, brzo i sigurno. Preko mobitela se registriraš, otvoriš račun, karticu, kartica ti stigne poštom, ne moraš ići nigdje niti čekati u redovima koji u ovom trenutku nisu baš bezazleni po vaše zdravlje.

Zašto sam izabrao Revolut? Jer je novo i revolucionarno, volim prvi isprobati nove tehnologije, pogotovo one koje znatno olakšavaju život. Također – nisam imao beskontaktnu karticu u to vrijeme i veselilo me što ću napokon moći samo dotaknuti POS uređaje kao pravi.

Zašto ostajem uz Revolut? Stavljanje novca na račun je super-jednostavno, jednostavnije od nadoplaćivanja bona za mobitel. Kad sam bio u Ljubljani i spletom nesretnih okolnosti nisam imao dovoljno eura, samo sam našao najbliži bankomat preko puta Kina Šiška i bez ikakve naknade sam podigao 50 eura. Kad jedem u gradu s prijateljima, jedan plati račun, ostali samo “revolutamo” novce koliko smo dužni za svoj obrok i novci su instant na računu. Već sam spomenuo da u nekim trenucima trebaš gotovinu, a tvoj bankomat ti nije baš blizu – odeš na najbliži i podigneš novce. Kad tetka šalje novce iz Njemačke, nikakve uplate, nikakve banke, nikakve provizije, samo ti šibne na Revolut i miran si. Primjena je još puno, otkrit ćeš ih u hodu.

Dovoljno smo te zainteresirali? Klikom OVDJE možeš odmah otvoriti svoj Revolut račun i početi uživati u svim pogodnostima.

revolut3

PR članak / Foto: Shutterstock; Revolut