Biznis & Lova

trokuti svuda

Banner300


Elon Musk otkrio novi Tesla kamionet ‘otporan na metke’, možda i otkrio da je u Illuminatima

Piše , Objavljeno

Kako drukčije objasniti ovaj izvanzemaljski oblik novog Teslinog projekta, nimalo klasičnog pickupa koji se ponosi svojom trokutasto/piramidalnom estetikom? Nema drugog objašnjenja osim – Elon Musk pripada Illuminatima. Znamo da se u to sumnja već neko vrijeme, ali ako ovo nije dokaz, što bi bio dokaz?

Internet ima još jedno objašnjenje:

Dosta shitpostanja, ajmo na pravu stvar.

tesla cybertruck

Zove se Cybertruck. Kamionet izgleda iznimno ružno, kao da je ispao iz neke igre u devedesetima prije nego što su developeri završili sa poslom.

Screenshot_15

Kaže Musk da su koristili isti metal kao za SpaceX rakete. Što će značiti da ova slitina omogućava otpornost na metke. Jer svi mi se vozimo u kamionetima dok pucaju po nama iz manjeg oružja kao što su 9mm pištolji. Problem nastaje tek ako netko od tvojih susjeda ima veće pištolje.

Pri demonstraciji neslomljivosti prozora od “metalnog stakla”, prozori su se oštetili. Musk je rekao “ali metalna kugla nije probila staklo, samo ga je oštetila”. Sigurni smo da zamjena ovakve šoferšajbe od metalnog stakla ne košta puno. Jedan od Muskovih miniona je čak udario vrata masnim čekićem – ta demonstracija je bolje prošla od ove sa staklima. Vratima nije bilo apsolutno ništa.

elon musk cybertruck

Naravno, automobil dolazi u nekoliko različitih verzija, a ona s najjačim motorom može nositi 1.7 tona i može vući 7 tona. Brate. Čekaj samo da zagrebačke građevinske firme koje financira Banderas otkriju ovu učinkovitost, ima da se gradski metro izgradi za tri mjeseca.

Bazni model košta 40 tisuća dolara, a ovaj s najboljim motorom i pogonom na sve kotače počinje s cijenom od 70 tisuća dolara. Pffff kikiriki od cijene. Jedino što će biti problem je čekanje. Tesla je ozloglašena po pitanju dostave svojih vozila na vrijeme. A moraš platiti mjesecima pa i godinama unaprijed.

Screenshot_14

Ovi kamioneti ulaze u produkcijsku fazu krajem 2021. godine, ali nekako baš i nismo sigurni da će se ovo prodavati kao ostatak Tesline ponude. Ipak – kojeg Amerikanca s crvenim vratom i sestrom kao ženom znaš da želi voziti ovako “dizajniran” automobil.

Budućnost stiže, ali možda ju nitko ne želi.