Report

Banner300


Chatroullette: nema više golih piša

Chatroullette, video chat servis koji je u svega nekoliko mjeseci postao stjecište svih mogućih đokica cyberpervertita pred web kamerom, uvodi softver za prepoznavanje muških genitalija ne bi li ih cenzurirao

Piše , Objavljeno

Sajt koji je pokrenuo maloljetni Rus Andrei Ternovski i kojeg još uvijek vodi iz svoje dječje sobe uz pomoć par programera, postao je vrhunsko okupljalište frajera koji se primaju za pimpek pred nepoznatim ljudima na webu. Video chat servis je eksplodirao zbog mogućnosti da pokrenete razgovor sa totalno random osobom, jednostavnim pritiskom na ‘next’.

Chatroullette

Chatroullette

Treba li reći da Chatroullette vrvi muškim spodobama. Na njih devet dolazi jedan komad. Problem je što je velik broj tipova što ophode klinčev sajt nenormalno naložen na online drkicu, pa je mali odlučio skucati program koji će automatski prepoznavati genitalije i rezati ih iz video streama.

Za sada je riječ tek o kurčićima. Sise, dupad i venerini brežuljci zasada se ne spominju. Možda zato što desetpostotne tete još uvijek isu razvile refleks za brzopotezno skidanje pred strancima u erekciji.

Sad, problema je par. Pošto Ternovski želi uvaliti megapopularni sajt za masne par, dakle ne izgubiti svoju masovnu klijentelu, pitanje je hoće li s pimpek-cenzurom velik broj usera naprosto pokupiti ono malo prnja što drže na sebi dok se chataju okolo. Jedan od njih napisao je na internom forumu da s novim softverom Chatroullette postaje poput svih drugih video chat servisa, te da malog Ternovskog čeka gorki kraj.

Također, jedan od načina za raspoznavanje pohotnika biti će i sustav ‘nextanja’. Tj. korisnici koji su prečesto nextani, tj. druga strana ih ekspresno ignorira, biti će posebno praćeni. Do tada, udri po harmonici…

TAGOVIchat Chatroullette internet web

Komentiraj