Report

Zločesti tatica

Banner300


Cool tata iza rešetaka: Htio je ispasti faca pred kćeri tinejdžericom, ali je stvarno pretjerao!

Piše , Objavljeno

Znamo kako se neki roditelji žele zbližiti sa svojom djecom i postati im prijatelji, ali neke granice ipak moraju postojati… a ovaj ih je majstor definitivno prešao!

teenNjegovo je ime Jeff Lake, bogati je odvjetnik iz kalifornijskog Powayja koji se specijalizirao za zakone o medicinskoj marihuani te ima 18-godišnju kćerku Liv koja je kuja (ali u pozitivnom smislu… valjda?). Kako je tinejdžerica prije nekoliko dana postala punoljetna (donekle), stari joj je kuler odlučio prirediti ekstravagantnu i razvratnu zabavu u stilu Playboy Mansiona na kojoj se okupilo oko 200-tinjak njenih prijatelja i poznanika, a uz alkohol koji je tekao u potocima, glasnu glazbu i vrlo vjerojatno obilje lake droge (ipak je tatica majstor za marihuanu), svi su uzvanici morali biti u donjem rublju. Pa eto, izgleda da neke srednjoškolke imaju san da im stari glumi Hugha Hefnera… ništa čudno u tome!

teen 2

Susjedi su se, naravno, žalili na buku, a nakon policijske intervencije je ustanovljen cijeli niz kršenja zakona, među kojima je najozbiljniji onaj o zabrani točenja alkohola maloljetnicima, a ne pomaže niti što je u kući razvrata pronađeno nekoliko mladića u alkoholom izazvanoj nesvijesti. Čovjek je htio biti najkul tata u cijelom gradu, a sada bi ga ta glupost mogla koštati i do 6 mjeseci zatvora!

Poway teen’s 18th birthday – TV reportaža:

A gdje je za to vrijeme bila brižna mama Jackie? Navodno je bila izvan kuće, a koliko je zabrinuta za svog mužića i činjenicu kako im se u kući cijelu večer opijalo 200 maloljetnika dovoljno svjedoči čestitka koju je poslala svojoj kćerki. Ok, možda su naši roditelji mogli biti malo opušteniji, ali ovo je ipak prilično degutantno…

TAGOVIhugh hefner maloljetnici otac party playboy rođendan tinejdžer tulum zabava

Komentiraj