Report

Cure nam sline

Banner300


Divovski 23-metarski grill je ostvarenje sna svakog ljubitelja roštilja i može biti vaš za samo 2 milje kuna

Piše , Objavljeno

U toplim danima proljeća, ljeta i jeseni svatko voli uživati u mirisima i okusima dobrog roštilja, ali problemi nastaju kada se skupi malo veće društvance. Naravno da i za to postoji odgovor!

kamionU našim se krajevima od davnih vremena neolitika njegovala kultura roštiljanja, a proljeće se u nekim dijelovima Balkana nije prepoznavalo po visibabama i maćuhicama, već po hrabrim junacima koji su odmah po zadnjem snijegu vadili svoje grillove i na vruću rešetku bacali ćevape, pljeske, vratinu, malo pilećih prsa ili kakvu ribetinu. A tko je tek vidio pravu seosku feštu bez nekoliko šatora u kojima mirisi kotlovine, pečenja i roštilja plešu taj vječni tango i nadražuju nosne dlačice svakog pravog mesoljupca? Da, pečenje mesa nam je zapisano u srži deoksiribonukleinske kiseline (priznajemo i vegetarijance i vegane sa svojim grill-povrćem, glavno da se kuri na rešetki!) te upravo zato moramo s divljenjem gledati ovo prekrasno čudo ljudske domišljatosti!

kamion 3 kamion 2

Upoznajte Udisputable Cuz, 23 metara dugačku prikolicu koja teži preko 40 tona i najveći je roštilj na svijetu, a dolazi u kompletu s klasičnom američkom kamiončinom. Idealan sustav za sve one koji se boje kako bi njihovi gosti mogli ostati gladni, ovaj monstrum dolazi s čak 24 zasebna grilla i sedam dimnjaka te može peći nevjerojatne četiri tone mesa u isto vrijeme, a popratni sadržaji uključuju veliku hladnjaču, slavine za pivo i prostor za veliki televizor i stereo sustav. Divovski se roštilj odnedavno nalazi na eBayu, a cijena mu je 350 tisuća dolara (nešto više od 2 milijuna kuna) s tim da ćete za kamion morati pljunuti dodatnih 50 tisuća dolara.

Undisputable Cuz – TV reportaža:

Zainteresiranost je za sada prilično velika tako da će Udisputable Cuz uskoro vrlo vjerojatno pronaći novog vlasnika, a još nije kasno da se neki naš poduzetnik uključi u akciju. Kao mobilni grill koji ide od grada do grada i sa sobom donosi zabavu uz brdo mesa i hektolitre pive definitivno se ne čini kao loša ideja. Na kraju krajeva, ako ista fora uspijeva lunaparkovima i cirkusima, zašto ne bi i ovoj ljepotici na kotačima?!

TAGOVIgrill kamion meso mobilni grill pečenje roštilj roštiljanje

Komentiraj