Povratak Bubimira

Došla je najava za nastavak filma “Beetlejuice“, a postava je ostala gotovo identična

Najava filma Beetlejuice
Najava filma Beetlejuice Foto: WarnerBrosPictures/Youtube
Bubimir se vraća na veliki ekrane, a glumačka postava je gotovo ne promijenjena

Stigao je trailer za Beetlejuice 2, a u nastavku filma iz davne 1988., glumit će Jenna Ortega uz legende iz originalnog filma. Da, Tim Burton je u ulozi redatelja, a uz njega su ostali i Michael Keaton, Catherine O’Hara i Winona Ryder.

U glavnoj će se ulozi naći Michaela Keatona, a uz njega u filmu glume i Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci i Justin Theroux, a najavu pogledajte u nastavku.

Vraćajući ikonski svijet podzemlja, nastavak prikazuje Lydiju (Ryder) koju još uvijek progoni Beetlejuice (Keaton) dok njezina kćer tinejdžerica Astrid (Ortega) “otkriva misteriozni model grada na tavanu i slučajno otvara portal u podzemlje“.

Naravno, samo je pitanje vremena kada će netko tri puta izgovoriti to legendarno ime a “zločesti će se demon vratiti i osloboditi svoju vlastitu vrstu kaosa“.

Snimanje dugo očekivanog nastavka zaustavljeno je prošle godine zbog štrajka SAG-AFTRA-e, a Tim Burton, je u intervjuu za The Independent, rekao kako su mu preostala samo dva dana snimanja prije nego što ih je štrajk zaustavio.

\\folder\vezani_članak natpis s filmom beetlejuice iznad kina Mix Tim Burton otkirva kako je snimanje nastavka filma Beetlejuice završeno! Pogledajte što je legendarni redatelj otkrio na Instagramu

Dodao je “U ovom posljednjem fimu, Beetlejuice 2, stvarno sam uživao. Pokušao sam sve ogoliti i vratiti se osnovama s dobrim ljudima, glumcima i lutkama. Bilo je to poput vraćanja na razlog zašto sam volio snimati filmove.”.

Film producira produkcijska kuća Brada Pitta, Plan B, a film Beetlejuice 2 u kinima bi se trebao pojaviti 6. rujna.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!