Report

Banner300


Ironman i Death Race pokloni za Idesh! ekipu

Aktualne su dvije akcije u kojima možeš na poklon dobiti poklone iz filmova Ironman i Death Race.

Piše , Objavljeno

Smrtonosna utrka / Death Race

U našoj nagradnjači imaš priliku ubosti Death Race majice i kape >>

death race

death race

Paul W.S. Anderson bacio se u akciju i složio vrato-nogo-rebrolomnu akciju u kojoj glavne uloge tumače Jason Statham, a što nas još više veseli tu su Natalie Martinez (!oujea!) i značajan broj ekstemno nabrijanih i brzih pila.

U ovom filmu saznajemo da je TV program bezidejan poput RTL-a u nedjeljno poslijepodne, pa bezdušni producenti posežu za sve ekstermnijim rješenjima ne bi li povećali gledanost i opravdali pretplatu (ovo zadnje smo izmislili). Utka automobilima na život ili smet izgleda kao idealna obiteljska zabava u koji biva uvučen i naš junak Jensen Ames (Statham), bivši vozač auto utrka čiji je boravak u strogom zatvoru plod namještenog ubojstva. Naravno, utke na koje je on navikao male su bebe u usporedbi sa Smrtonosnom utrkom u kojoj vozi Mustanga V8 Fastbacka čija dodatna oprema uključuje dva višecijevna miniguna, bacače plamena i napalm.

Smrtonosna utrka

Iron Man

U našoj nagradnjači imaš priliku dobiti na poklon Iron Man majicu, šalicu ili privjesak >>

iron man

iron man

Iron Man izišao je na DVD-u, pa eto prilike onima koji nisu na velikom platnu pogledali ovog super junaka u akciji.

Prepun love, genijalni izumitelj i proizvođač oružja Tony Stark (Robert Downey Jr) živi život iz snova, s gomila love koja mu viri iz džepa kompenzira njegovu nimalo ugodnu osobnost. Stvari se iznebuha mijenjaju kada ga otmu paravojne postrojbe tamonekog rata u tamonekoj državi.

Militanti ga tjeraju da za njih izradi razarajuće oružje, ali Toni iskoristi priliku kako bi sebi izradio opako naoružani, supermoćni, leteći oklop i zbriše.

Po povratku u ju es of ej, Toni odlučuje prestati proizvoditi oružje i firmu okrenuti u novom smjeru, ali kada njegov plan zapne, stvar spašava Iron Man.

Iron Man

TAGOVIdeath race film ironman jason statham nagrada natalie martinez poklon

Komentiraj