Report

Banner300


Iznajmljivanje celebsa – gdje je tvojih 6 nula?

Slava ima cijenu, doslovce. Želiš da ti Mariah Carey sjedne na trosjed Šavrić kojeg si nakraju ipak uspio otplatiti zbog inflacije? Nema problema. Ako znaš brojati do milijun.

Piše , Objavljeno

Oprah je nedavno predstavila web za likove s puno para i žalosnim manjkom soli u glavi, kojima iz nekog razloga pada na pamet unajmiti celebse da im ophode privatne tulume. Čini se da je moguće, ali uz bolesne cifre.

Mariah Carey se iznajmljuje za milijun dolara, isto kao i Usher. Ukoliko u nekom trenutku partijanja uslijed užeglog pelina shvatite kako svijet više nema smisla, tu je Dr Phil koji će vam složiti govoranciju za cifru od tričetvrt do milijun dolara, valjda ovisno o tome jeste li imali teško djetinjstvo i da li vam broj trauma prelazi deset. Nicole Kidman se navodno pojavljuje na partijima uz globu od pola milje dolara plus privatni avion. Jessica Simson traži sto tisućica manje.

Pa Scarlett Johansson, žena je skromna – 200.000. Isto kao i Demi Moore. Pamela Andeson se pak tulumarski daje uz naknadu od 75.000 do 250.000. što je to prema seksipilu Donalda Trumpa koji navodno traži 300.000 dolara na sat čisto da egzistira u vašem bližem radijusu. Paris Hilton uzima 100.000 plus privatni avion.

Sličnom pokušaju svjedočimo i u našem mikrokozmosu, doduše, u usporedbi s gore navedenim imenima i ciframa, rentanje Cigija, Bubija i drugih utvara s domaćih žutih stranica, utješna je nagrada prilagođena dubini domaćih džepova.

Zapravo, sve to ima puno više smisla nego bismo željeli. Estradna ekipa je odavno prestala biti Olimp karizmatika kojima se auditorij divi i kad spavaju, i sve više liče na plešimečke koje javno mnijenje smiče i uskrsava po svom ćefu. Kruha i igara!… al’ prije svega – para, para!

TAGOVIbogati celebrity luksuz

Komentiraj