Report

Jedan od najuspješnijih hrvatskih Kickstarter projekata „Back to Soul“ bavi se neobičnom terapijom. Pogledajte za što prikupljaju sredstva

kickstarter kampanja za pokretanje terapijskog centra za terapiju plutanjem i kupola za plutanje
kickstarter kampanja za pokretanje terapijskog centra za terapiju plutanjem i kupola za plutanje Foto: Instagramscreenshot/@back.to.soul_float_therapy/Canva
Kickstarter kampanje pretvaraju ideje u stvarnost. To je mjesto gdje kreatori dijele nove vizije sa zajednicom koja može pomoći pri financiranju projekta. Jedan od najuspješnijih projekata s ovih prostora jest projekt tvrtke „Back to Soul“ koja prikuplja sredstva za ponovno otvorenje „Centra za Float Therapy“.

Iza projekta stoji Luka Nauković, strastveni terapeut i poduzetnik. Prema opisu projekta, Luka ističe kako „tijekom protekle 2,5 godine, imao sam čast ugostiti više od 2000 nevjerojatnih duša koje su prošle kroz naša vrata. Zadovoljstvo predstavljanja ove još uvijek uglavnom nepoznate, ali veličanstvene terapije ljudima moga grada bila je nagrada sama po sebi.“.

Naime, posao im je cvjetao, ali neočekivana poplava sve je iznenadila i zadala razoran udarac njihovom poslu. Luka se žali kako su „Oba naša spremnika za plutanje su uništena, ali smo odlučili izgraditi dva nova spremnika i obnoviti naš centar.“, a ovdje su zamolili za pomoć zajednice.

Projekt je do vremena pisanja ovog članka prikupio impresivnih 24,423 dolara, a prikupljanje traje do 14. prosinca, tako da se još možete uključiti i pomoći u ovoj domaćoj kampanji. Za one koji bi željeli naučiti više o terapiji plutanjem, preporučujemo da pogledate ovaj kratki video koji savršeno sažima što je to terapija plutanjem.